Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νέα πρόταση σε Κάμπελ!

Νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση κατέθεσε στον Σολ Κάμπελ ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου δίνει στον 35χρονο παίκτη 700.000 ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο, αλλά παραμένει δύσκολη η περίπτωση απόκτησης του. Προτάθηκε ο Ιβάν Ελγκέρα, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Βαλένθια.

Νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση κατέθεσε στον Σολ Κάμπελ ο Ατρόμητος, αλλά παραμείνει δύσκολη η περίπτωση απόκτησης του Άγγλου αμυντικού. Η ομάδα του Περιστερίου πρόσφερε στον 35χρονο παίκτη, πριν δέκα ημέρες περίπου, διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ και η νέα πρόταση προβλέπει επίσης διετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ, ίσως και παραπάνω, τον χρόνο.

Πρόκειται για γενναιόδωρη προσφορά από τον Ατρόμητο, αλλά είναι λιγοστές οι πιθανότητες απόκτησης του πρώην παίκτη της Άρσεναλ, διότι θέλει να παραμείνει στην πατρίδα του, ενώ έχει καλύτερες οικονομικά προτάσεις. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που φανερώνει πως δύσκολα ο Κάμπελ θα έρθει στην Ελλάδα είναι πως αγόρασε σπίτι στο Νιουκάστλ και είχε αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες πως έχει πρόταση 70.000 λίρες την εβδομάδα από τις «καρακάξες». Για τον Κάμπελ ενδιαφέρονται επίσης η Άστον Βίλα, αλλά και σύλλογοι από Γαλλία και Ελβετία.

Προτάθηκε ο Ελγκέρα

Είναι γνωστό ότι στον Ατρόμητο ψάχνουν έναν κεντρικό αμυντικό και για αυτό φτάνουν καθημερινά προτάσεις για παίκτες σε αυτήν τη θέση. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιβάν Ελγκέρα. Πολύ καλό όνομα, αλλά πρόκειται για διαφορετική περίπτωση από του Κάμπελ. Ο Άγγλος αμυντικός έχει κάνει γεμάτες χρονιές, ενώ ο Ισπανός όχι και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος. Τελευταίο παιχνίδι του Ελγκέρα ήταν με τη Βαλένθια κόντρα στην Μπριζ για τα προκριματικά του Κυπέλλου UEFA.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x