Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Επιλέγει με προσοχή τον μπακ

Τις περιπτώσεις των Σερτζίνιο Γκριν και Γκεόργκε Ογκαράρου φαίνεται να έχει ξεχωρίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού μπακ και για το λόγο αυτό ζήτησε και παρακολουθεί κι άλλα DVD με αγώνες τους. «Στην ΑΕΚ αξίζει μόνο η πρωτιά», ο Σερβοέλληνας τεχνικός. «Μείνε για να εξελιχθείς», η προτροπή στον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Έρχεται ο Νοτιάς.

Τις περιπτώσεις των Σερτζίνιο Γκριν και Γκεόργκε Ογκαράρου φαίνεται να έχει ξεχωρίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού μπακ και για το λόγο αυτό ζήτησε και παρακολουθεί κι άλλα DVD με αγώνες τους. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ και το ετήσιο κασέ του δεν ξεπερνά τις 400 χιλ. ευρώ, ενώ ο δεύτερος ετοιμάζεται να αποδεσμευτεί από τον Άγιαξ, όπου λάμβανε ετησίως 650 χιλ. ευρώ. Στη θέμα της απόκτησης του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό, η ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής.

«Μείνε για το καλό σου…»

Προσπάθεια να πείσει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να πει το «ναι» στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έχει γίνει έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε στον 18χρονο μέσο πως κοντά του θα μπορεί να εξελιχθεί και εξέφρασε την πίστη στο ταλέντο του. Ο νεαρός άσος επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού μιλήσει με τον μάνατζέρ του.

Έρχεται ο Νοτιάς

Στην Αθήνα αναμένεται απόψε ο Νίκος Νοτιάς και τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα επιθεωρήσει τα έργα για το νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (το οποίο χρηματοδοτεί), ενώ θα ενημερωθεί για όλες τις υποθέσεις που αφορούν την ομάδα.

Τελευταίες ανάσες

Ημέρα ξεκούρασης είναι η Κυριακή για τους παίκτες της ΑΕΚ, που επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και την Παρασκευή αναχωρούν για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο προετοιμασίας (10-29 Ιουλίου). Τη Δευτέρα θα πρέπει να επιστρέψουν στη βάση τους οι Τζεμπούρ και Μαϊστόροβιτς, που είχαν άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές Αλγερίας και Σουηδίας. Οι Παυλής, Ταχτσίδης και Παληγεώργος, που επέστρεψαν από την Πεσκάρα και τη συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες, πήραν άδεια ως την Παρασκευή. Την Πέμπτη θα φτάσει στην Αθήνα ο Εντίνιο για να ζητήσει από τον Νίκο Θανόπουλο να ρίξει τις απαιτήσεις για την πώλησή του.

Η νέα φανέλα

Αρκετές ιστοσελίδες με αθλητικά προϊόντα έχουν ήδη θέσεις προς πώληση τη μαύρη έκδοση της νέας φανέλας της ΑΕΚ (φωτο 2). Η ιδιαιτερότητα της φετινής εμφάνισης έχει να κάνει με ένα σχέδιο που υπάρχει στη λαιμόκοψη. Σύντομα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και της πρώτης εμφάνισης, ενώ αναζητείται χορηγός μιας και σταμάτησε η συνεργασία με την «LG».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x