Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πρόταση για Φερνάντες

Για την απόκτηση του Νταρίο Φερνάντες κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» από το Ισραήλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε πρόταση στην Μπεϊτάρ για να κάνει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δικό του. Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί στην υπόθεση του Βιεϊρίνια και χθες ακούστηκε η φήμη ότι εξετάζεται εκ νέου η περίπτωση του Λεονάρντο. Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Μίρκο Σαβίνι αργά σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί.

Για την απόκτηση του Νταρίο Φερνάντες κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» από το Ισραήλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να κάνει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δικό του. Οι Ισραηλινοί επιβεβαίωσαν αργά χθες το βράδυ ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει «κρούση», όπως και η Λάρισα (σ.σ.: ενδιαφέρεται και ο Άρης).

Ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης φαίνεται πως παίζει το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στο θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια και οι διοικούντες αναζητούν κάποιον παίκτη που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Η Μπεϊτάρ επιθυμεί να μειώσει τα ετήσια συμβόλαια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και φέρεται να παραχωρεί τον 31 ετών παίκτη έναντι 170.000 ευρώ.

Ξαναβλέπει Λεονάρντο;

Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί στην περίπτωση απόκτησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2010 και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που έχει παρουσιαστεί στασιμότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Η διοίκηση της Πόρτο αποτελεί σκληρό διαπραγματευτή σε μεταγραφικά ζητήματα και δεν προτίθεται να αφήσει έναν τόσο νεαρό παίκτη της παίρνοντας ως αντάλλαγμα μόνο το ποσοστό της μεταπώλησής του.

Όσο περνούσε ο καιρός οι «δράκοι» τρέναραν το θέμα, άλλαξαν στάση, με αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ και να αναγκαστούν να σκεφτούν όλα τα ενδεχόμενα. Χθες φήμες ήθελαν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Λεονάρντο. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να δώσουν αρκετά χρήματα στον Λεβαδειακό, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να το κάνουν αυτό.

Απόψε ή αύριο το πρωί

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Μίρκο Σαβίνι αργά σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Ιταλό αριστερό μπακ και τον μάνατζέρ του. Η άφιξη του 29χρονου παίκτη θα εξαρτηθεί από το πότε θα φτάσει στην πατρίδα του, αφού οι πτήσεις από την Καραϊβική είναι χρονοβόρες και καθόλου σίγουρες για τη χρονική τους διάρκεια. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει το πρωί της Δευτέρας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Από τη στιγμή που όλα θα πάνε καλά, θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ είτε αύριο το απόγευμα είτε την Τρίτη.

Τι γίνεται με Βιτόλο

Σχετικά με τον Βίκτορ Βιτόλο, οι εξελίξεις μετατίθενται πλέον για την ερχόμενη εβδομάδα, όπως τόνιζε χθες και ο ατζέντης του παίκτη, Ραφαέλ Θούρο. Φαντάζει πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Ισπανός μέσος να μεταβεί απευθείας στην Ολλανδία και να παρουσιαστεί αργότερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εν τω μεταξύ, τη φανέλα με το νούμερο 8 μπορεί να πάρει τελικά ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος αρχικά είχε επιλέξει το 6. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει στην Ολλανδία.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x