Ελλάδα

Τέπιτς: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα…»

Πανευτυχής που πλέον ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς στη «SportDay». «Το όνειρό μου όταν πήγα στην Παρτίζαν ήταν η εξέλιξή μου να αφορά ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Κι έγινε πραγματικότητα. Θέλω να επαναλάβουμε το τριπλ κράουν», δήλωσε ο 22χρονος Σέρβος γκαρντ. «Εξαιρετική επιλογή», είπε ο προπονητής του στην Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Πανευτυχής που πλέον ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς στη «SportDay». «Το όνειρό μου όταν πήγα στην Παρτίζαν ήταν η εξέλιξή μου να αφορά ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Το όνειρο, δηλαδή, κάθε παίκτη. Το έκανα πραγματικότητα και είμαι ευτυχής», τόνισε ο 22χρονος Σέρβος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Ελπίζω κατ' αρχάς να τον βοηθήσω να επαναλάβει όσα πέτυχε φέτος. Οι στόχοι είναι τρεις. Και οι πιθανότητες μεγάλες. Αναγνωρίζω πόσο δύσκολο θα 'ναι. Ξέρω, όμως, και πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θα συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς, θα παίξω με τον Πέκοβιτς, που θα με βοηθήσει ειδικά στην αρχή. Μιλούσαμε συνεχώς στο τηλέφωνο. Είναι πολύ χαρούμενος που παίζει στον ΠΑΟ. Μου έλεγε ότι "δεν μπορώ να σου πω αρκετά για την εμπειρία αυτή. Είναι όλα τέλεια. Οι παλαιότεροι είναι εκπληκτικοί, ομοίως και ο Ζοτς. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και παραμένουμε ομάδα και μετά τις ήττες. Η ζωή μου στην Αθήνα είναι φανταστική, όπως και ο κόσμος της ομάδας!". Όλοι αυτοί, λοιπόν, είναι οι λόγοι που είπα το "ναι"».

Όσον αφορά στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην απόφασή του η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, είπε: «Όταν συζητήσαμε, όταν μου είπε τι περιμένουν από μένα και όσα ισχύουν στην ομάδα, είπα αυτό είναι. Θέλω να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού. Έχω έρθει δεκάδες φορές στην Αθήνα. Την τελευταία, όταν πέρασα τις εξετάσεις, καθόμουν σε ένα καφέ με τον μάνατζέρ μου και... ένας σερβιτόρος μού έφερε μια εφημερίδα να την υπογράψω. Δεν ήμουν καν παίκτης του Παναθηναϊκού πέρυσι. Δεν μπορούσαν να με ξέρουν. Αλλά τότε κατάλαβα πως η ομάδα έχει πραγματικούς φιλάθλους, οι οποίοι την ακολουθούν καθημερινά και τη λατρεύουν. Αυτό το γεγονός μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τότε συνειδητοποίησα το πραγματικό μεγαλείο της ομάδας της οποίας έγινα μέλος».

Βουγιόσεβιτς: «Εξαιρετική επιλογή…»

Ο Μιλένκο Τέπιτς θεωρεί τον προπονητή της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, δάσκαλό του. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μιλά επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό. «Είναι εξαιρετική επιλογή από τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του. Είναι εξαιρετικός στην άμυνα και την επίθεση, σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον δύο. Επίσης, είναι ένας παίκτης που έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί. Ίσως πήγε στο εξωτερικό ένα χρόνο νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός τον πλήρωσε για να γίνει καλύτερος, να βελτιωθεί μέσα από την ομάδα του και να ολοκληρωθεί ως παίκτης στον Παναθηναϊκό. Ο Μιλένκο είναι πολύ καλός άνθρωπος και το δείχνει αυτό συνεχώς. Δεν παίζει μπάσκετ για τα χρήματα. Αυτό είναι το πάθος του και το λατρεύει. Επίσης, έχει πολλές ικανότητες ως παίκτης και άνθρωπος, τις οποίες δεν είναι δυνατόν να δει κάποιος με μια ματιά ούτε και βέβαια να σας πω σε μια στιγμή», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x