Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τελειώνει η διορία για Βιεϊρίνια

Τελειώνει σήμερα η διορία που έδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη της Πόρτο, αναφορικά με την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει από τους «δράκους» να αφήσουν ελεύθερο τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αρκούμενοι σε ποσοστό μεταπώλησης. Κρίνεται σήμερα η υπόθεση Γκαγκάτση.

Τελειώνει σήμερα η διορία που έδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη της Πόρτο, αναφορικά με την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει από τους «δράκους» να αφήσουν ελεύθερο τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αρκούμενοι σε ποσοστό μεταπώλησης.

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο. Η καθυστέρηση που παρατηρείται οφείλεται σε κάποια χρήματα που οφείλει η Ρασίνγκ Σανταντέρ στον Ισπανό μέσο. Οι δικηγόροι των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία στο ποσό της προκαταβολής και η χρονική αποπληρωμή των δόσεων. Ο Βιτόλο θα ακολουθήσει κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Βέβαια, θα μεταβεί στη «χώρα της τουλίπας» μόνος του και όχι με την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Κρίνεται σήμερα η υπόθεση Γκαγκάτση

Την προηγούμενη εβδομάδα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε εγκρίνει τη μεταβίβαση του 12% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Βασίλη Γκαγκάτση. Σήμερα, όμως, αναμένεται να το κάνει.
Η ΕΕΑ αναμένεται να συνεδριάσει και να ασχοληθεί με την υπόθεση, αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα δύο έγγραφα που ζητήθηκαν από την επιτροπή, έστω κι αν δεν περιλαμβανόταν στον κανονισμό. Την Πέμπτη συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα για την ανάδειξη νέου προέδρου, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αφού είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x