Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Πήρε Ρόβα, έφυγε ο Ρεγκέιρο

Την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 25χρονος μέσος έμεινε σήμερα ελεύθερος από τον Ατρόμητο και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. «»Εν τω μεταξύ, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Ρεγκέιρο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε, επίσης, ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με όλα της τα αστέρια.

Την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 25χρονος μέσος έμεινε σήμερα ελεύθερος από τον Ατρόμητο και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια με τη φανέλα της ομάδας των δυτικών προαστίων, προτού προχωρήσουν στο κοινή συναινέσει «διαζύγιό» τους. Να σημειωθεί ότι ο Ρόβας έχει παίξει, επίσης, στον Πανναξιακό και την Προοδευτική.

Ο Ρόβας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς και τόνισε πως στοχεύει στην κατάκτηση ενός τίτλος με την «κίτρινη» φανέλα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανασιάδη και τον κ. Κόντη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα σκέφτομαι το πώς θα κατακτήσω ένα τίτλο με τον ΑΡΗ. Είμαι όμως και λυπημένος γιατί δεν κατάφερα να ζήσω τις στιγμές που έζησαν όλοι οι νέοι μου συμπαίκτες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ήταν πραγματικά φοβερό, αλλά πιστεύω ότι θα ζήσω κάτι ανάλογο στα επίσημα παιχνίδια», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου Βασίλη Ρόβα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαριστής γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 6 Ιανουαρίου του 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανναξιακό, πριν πάει το 2004 στην Προοδευτική. Την πρώτη χρονιά αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και την επόμενη σε 24. Το 2006 πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο. Την σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Την σεζόν 2007-08 σε 18 αγώνες πέτυχε ένα γκολ, ενώ την χρονιά που πέρασε είχε 22 συμμετοχές. Στην ομάδα του Περιστερίου έπαιξε συνολικά σε 55 αγώνες στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί σήμερα το βράδυ με την αποστολή του ΑΡΗ στο Καρπενήσι

Πλήρες όνομα: Βασίλης Ρόβας
Ημ. Γέννησης: 6-1-1984
Ύψος: 1.78
Βάρος: 74
Θέση: Μέσος
Χώρα: Ελλάδα
», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Ρεγκέιρο. Η διοίκηση ευχαρίστησε τον Ουρουγουανό παίκτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Ρεγκέιρο Μάριο Ινάσιο Πίντος. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα έρθει στη συμπρωτεύουσα με όλα της τα αστέρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Με όλα της τα αστέρια θα παραταχθεί η Boca Juniors στο μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ στις 21:00 το βράδυ της 5ης Αυγούστου. Οι Αργεντίνοι που θα φτάσουν στην Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου απέστειλαν την σχετική λίστα με τους ιθύνοντες της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, με τον πρόεδρο της Boca, Jorge Ameal να ηγείται της αποστολής (συνολικά 40 ατόμων) δείγμα των σχέσεων που διέπουν τους δύο συλλόγους. Αναλυτικά:
Διοίκηση-διοικητικό προσωπικό:
1. AMEAL, JORGE
2. ZEMBORAIN, ROMULO
3. LONDON, MARCELO
4. MECHETTI, CARLOS
5. BIANCHI CARLOS
6. CLEMENTE, JORGE
7. TORRES, MARIO
8. FIORI, FABIAN
Τεχνικό τιμ
9. BASILE, ALFIO DT
10. RIBOLZI, JORGE AC
11. DIAZ, RUBEN AC
12. DIBOS, CARLOS PF
13. ORTEGA GALLO, PABLO DR.
14. BETCHAKIAN, LEONARDO KGO.
15. ARAGUAS, RUBEN KGO.
16. OLMI, HECTOR UT.
17. OBERHOLZER, CARLOS UT.
18. CAPPELLA, CARLOS HUGO MASAJ.
Ποδοσφαιριστές
19. VIATRI, LUCAS
20. FORLIN, JUAN
21. GAITAN, OSVALDO NICOLAS
22. MOUCHE, PABLO
23. AYALA, JOSUE
24. ABBONDANZIERI, ROBERTO CARLOS
25. IBARRA, HUGO BENJAMIN
26. BATTAGLIA, SEBASTIAN ALEJANDRO
27. PALERMO, MARTIN
28. PALACIO RODRIGO SEBASTIAN
29. BENAVIDEZ, EXEQUIEL
30. SAURO, GASTON
31. ERBES, CRISTIAN
32. RIQUELME, JUAN ROMAN
33. MOREL, CLAUDIO
34. KRUPOVIESA, JUAN
35. NOIR, RICARDO
36. PHILIPPE, JONATAN
37. RONCAGLIA, FACUNDO
38. CACERES, JULIO
39. DIAZ, LEANDRO
40. CHAVEZ, CRISTIAN

Εισιτήρια και για τα μέλη της Λέσχης

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα σημειώνει ότι:

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο. ΟΛΑ τα υπόλοιπα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα φιλικά παιχνίδια, όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας(που θα έχουν ήδη αγοράσει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία το διαρκείας τους). Μάλιστα ο κάθε ένας από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα. Επιπρόσθετα τονίζεται ότι από ένα εισιτήριο μπορούν να προμηθεύονται και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Αν κάποιος φίλος του ΑΡΗ είναι εγγεγραμμένος στην Λέσχη και έχει και εισιτήριο διαρκείας δικαιούται και πάλι μέχρι δύο εισιτήρια.
Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα και σε όλο το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό. Επίσης σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά κασκόλ, αλλά και Τ-shirt του ΑΡΗ και της Boca Juniors, τα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το ARIS MEGASTORE.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΕΣ 1-3: 15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2: 25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP: 100 ΕΥΡΩ
».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x