Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: Δικός της ο Λουτσιάνο!

Σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια επιστρέφει ο Λουτσιάνο! Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Ξάνθης και για την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Ακριτών! «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου», ο Λουτσιάνο στο www.sport-fm.gr.

Σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια επιστρέφει ο Λουτσιάνο! Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Ξάνθης και για την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Ακριτών! «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου», δήλωσε ο Λουτσιάνο στο www.sport-fm.gr.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος τις προηγούμενες μέρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε τα χέρια με την ομάδα που αγωνίστηκε τις περιόδους 1995-98 ( η πρώτη του ομάδα στη χώρα μας) και 2004- 05. Εκτός απρόοπτου αυτό θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του «Λούτσι» και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να γνωστοποιηθεί επίσημα η μετακίνησή του στην ομάδα της Ξάνθης.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x