Stoiximan Super League

«Δράκος» και με τη βούλα

Παίκτης της Πόρτο και επισήμως είναι ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο Αργεντινός μέσος, που θα φέρει στα ταμεία του Ολυμπιακού 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με ρήτρα 30 εκατ. ευρώ. Φουλ τώρα για Κάλστρομ ο Ολυμπιακός. Νοκ άουτ για 7-10 ημέρες οι Ντάρμπισαϊρ και Γκαλέτι. Πρώτη προπόνηση για Μέλμπεργκ, έπιασε δουλειά και ο Λεντέσμα.

Παίκτης της Πόρτο και επισήμως είναι ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο Αργεντινός μέσος, που θα φέρει στα ταμεία του Ολυμπιακού 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με ρήτρα 30 εκατ. ευρώ.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις δυνατότητές μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έρχομαι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία όπως η Πόρτο. Χαίρομαι πολύ κι εύχομαι να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό στην ομάδα. Θέλω να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League και να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους», δήλωσε ο Μπελούτσι.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ από τη Λιόν, που είναι ο διακαής πόθος του Τιμούρ Κετσπάγια.

Νοκ άουτ Ματ και Γκαλέτι

Ο κίνδυνος του χειρουργείου φαίνεται να ξεπεράστηκε για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς ο Άγγλος επιθετικός είχε «θορυβήσει» έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά μετά τις σημερινές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν χρίζει ιδιαίτερης ανησυχίας.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει ότι ο νεαρός άσος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δέκα ημέρες. Παράλληλα, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε με μια σύσπαση στον πρόσθιο κνημιαίο αριστερά από το Ζέεφελντ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα με δέκα μέρες. Όλο αυτό το διάστημα θα αρκεστεί σε θεραπεία και ατομική προπόνηση.

Προπονήθηκαν Λεντέσμα και Μέλμπεργκ

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα και ο Όλοφ Μέλμπεργκ έλαβαν μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τη Δευτέρα, ενώ ενσωματώθηκαν και οι Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική μεσογειακή ομάδα. Κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Ντιόγκο. Με άδεια για προσωπικό λόγο απουσίασε από την προπόνηση ο Μήτρογλου, ενώ ο Στολτίδης που δεν πρόλαβε από την αρχή της την προπόνηση, λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από Θεσσαλονίκη, έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το Έρμελο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x