Stoiximan Super League

Χέρες: «Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την ΑΕΚ εξέφρασε, μιλώντας στη «SportDay», ο Πάμπλο Χέρες. «Η ΑΕΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου», είπε ο 25χρονος Αργεντινός μπακ. Την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έκαναν γνωστή τα μέλη του Supporters Club. Συνάντηση με τη διοίκηση θα έχει ο μάνατζερ του Μπλάνκο. Τελειώνει ο Εντίνιο.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την ΑΕΚ εξέφρασε, μιλώντας στη «SportDay», ο Πάμπλο Χέρες, αίτημα που έκανε ο ίδιος και στη διοίκηση της Τίγκρε. «Ενημερώθηκα από τον μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και έχω γνωστοποιήσει στους ανθρώπους της Τίγκρε ότι δεν θέλω να μείνω. Είμαι 25 ετών και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάω στην Ευρώπη. Έχω μάθει κάποια πράγματα για την ΑΕΚ, όπως ότι αγωνίζονται αρκετοί συμπατριώτες μου εκεί. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω το άλμα στην Ευρώπη», τόνισε ο 25χρονος δεξιός μπακ, για τον οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη παρακολουθώντας τον σε DVD.

«Περιμένουμε κάτι επίσημο από την ΑΕΚ το επόμενο διάστημα. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία και Γερμανία, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο», τόνισε ο μάνατζέρ του, Κάρλος Αλοΐζιο. Ο Χέρες ανήκει στην Κολόν Σάντα Φε, από την οποία έχει δοθεί δανεικός έως το 2010 στην Τίγκρε. Οι Αργεντινοί αξιώνουν περί τις 400.000 ευρώ για την παραχώρησή του και τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, ενώ η ΑΕΚ προσπαθεί να ρίξει το κόστος στις 300.000 ευρώ, εξετάζοντας παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις μπακ.

Μία εξ αυτών είναι ο Λουτσιάνο Χερμάν Βέλα, που έμεινε ελεύθερος από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. «Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Βέλα, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο», είπε στη «SportDay» ο μάνατζέρ του, Πασκουάλ Λεσκάνο.

Supporters… όνομα και πράγμα

Την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν γνωστή στον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά και τον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο τα μέλη του Supporters Club, στο δείπνο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Η είδηση αυτή ικανοποίησε τους δύο άνδρες και ιδιαίτερα τον Νίκο Νοτιά, ο οποίος βλέπει ότι θα έχει συμπαραστάτες στο έργο του. Στο μεταξύ, η συνάντηση Νοτιά-Θανόπουλου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας και θα αφορά όλα τα ζητήματα της ομάδας, ανάμεσά τους και τα μεταγραφικά.

«Ύποπτη» συνάντηση με τον μάνατζερ του Μπλάνκο

Συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο θα έχει ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία. Το αντικείμενο της επαφής των δύο ανδρών δεν έχει γίνει γνωστό και μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Δεν αποκλείεται ο εκπρόσωπος του Αργεντινού φορ να φέρει πρόταση για τον πελάτη του από ομάδα του εξωτερικού, ενώ πιθανό σενάριο είναι να ζητήσει αύξηση των αποδοχών του παίκτη, ο οποίος εισέπραξε 350.000 ευρώ για την περασμένη περίοδο και ήταν μάλλον από τους «ριγμένους» παίκτες της ΑΕΚ αναλογικά και με την προσφορά του μέσα στο γήπεδο. Άλλες πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον «Ζορό».

Τέλος ο «Έντι»

Την απόφαση να μην ακολουθήσει ο Εντίνιο την αποστολή της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στο Ζέεφελντ (10-29 Ιουλίου) πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Πορτογάλος επιθετικός θεωρείται ξένο σώμα για την «Ένωση» και ήδη του έχει ζητηθεί να φέρει πρόταση για να πωληθεί. Συνεπείς στην ημερομηνία επιστροφής τους, μετά την επιπλέον άδεια που τους είχε δοθεί, ήταν οι Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς και Ρίκκα.

Η θέση μένει άδεια

Η προσπάθεια να μεταπειστεί ο Στέλιος Μανωλάς δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να μην προσληφθεί κάποιος άλλος στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Πάντως, αναμένεται να προσληφθεί ένας επικεφαλής για το τμήμα σκάουτινγκ.

*Για την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου φαίνεται πως έχει ενδιαφερθεί η Ουντινέζε, χωρίς όμως ακόμη να έχει προκύψει επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x