Stoiximan Super League

Η Πλατεία… πάει στον NovaΣΠΟΡ FM!

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 βρίσκονται οι παίκτες του Πανιωνίου. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος «ανακρίνει» τους Αλβάρο Ρεκόμπα, Φαμπιάν Εστογιανόφ, Γιάννη Μανιάτη, Μπενάρ Κουμορτζί, Μάριο Νικολάου, Φανούρη Γουνδουλάκη, Γιάννη Κοντοέ και Γιώργο Τζαβέλλα. Τα τυπικά απομένουν για να γίνει ο Σίτο Ριέρα παίκτης του Πανιωνίου, αφού σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 βρίσκονται αυτή την ώρα οι παίκτες του Πανιωνίου. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος «ανακρίνει» τους Αλβάρο Ρεκόμπα, Φαμπιάν Εστογιανόφ, Γιάννη Μανιάτη, Μπενάρ Κουμορτζί, Μάριο Νικολάου, Φανούρη Γουνδουλάκη, Γιάννη Κοντοέ και Γιώργο Τζαβέλλα. Οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» θα μιλήσουν για τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Έρχεται και ο Ριέρα!

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει ο Σίτο Ριέρα παίκτης του Πανιωνίου. Αργά χθες το βράδυ ο Ισπανός μέσος απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα και αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσει με τους Νεοσμυρνιώτες. Οι διοικούντες την ομάδα, από την πλευρά τους, θα επιδιώξουν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον 22χρονο άσο και όχι με μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ, αν και αυτή η περίπτωση μοιάζει δύσκολη. Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι της διοίκησης κρατούν τις επιφυλάξεις τους, επειδή θέλουν να πέσουν οι υπογραφές για να θεωρηθεί τελειωμένη η υπόθεση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x