Ελλάδα

Πλέι μέικερ από το ΝΒΑ

Παίκτη από το ΝΒΑ για τη θέση του πλέι μέικερ αναζητεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η μία θέση ξένου να καλυφθεί από γκαρντ και η δεύτερη από έναν εκ των Άντονι Πάρκερ και Τζος Τσίλντρες, χωρίς να αποκλείεται να βρουν τελικά θέση και οι δύο, αν περάσει η απόφαση για τρίτο μη κοινοτικό στην Α1. Ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις Σέσιονς και Φέλτον.

Παίκτη από το ΝΒΑ για τη θέση του πλέι μέικερ αναζητεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η μία θέση ξένου να καλυφθεί από γκαρντ και η δεύτερη από έναν εκ των Άντονι Πάρκερ και Τζος Τσίλντρες, χωρίς να αποκλείεται να βρουν τελικά θέση και οι δύο, αν περάσει η απόφαση για τρίτο μη κοινοτικό στην Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Τερέλ ΜακΙντάιρ, αφού δεν δείχνουν διάθεση να ικανοποιήσουν τις μεγάλες απαιτήσεις της Σιένα για την παραχώρησή του, ενώ ο Τζέι Αρ Χόλντεν διαγράφηκε από τη λίστα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έτσι, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών και χωρίς απαγορευτικό κόστος.

Δύο ονόματα που έχουν ήδη ξεχωρίσει είναι αυτά τον Σέσιονς και Φέλτον, που πρακτικά είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν προτάσεις. Ο Ρέιμον Σέσιονς είναι 23 ετών (1,91μ. ύψος) και στη διετή μέχρι τώρα θητεία του στο ΝΒΑ αγωνίζεται στους Μπακς. Δύσκολα θα μείνει στην ομάδα του Μιλγουόκι, με την οποία φέτος είχε 12,4 πόντους, 5,7 ασίστ, 3,4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, κατά μέσο όρο. Ο Ρέιμοντ Φέλτον είναι πιο ακριβή λύση. Ο 25χρονος άσος (1,85μ.) αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια στους Σάρλοτ Μπόμπκατς και φέτος είχε 14,2 πόντους, 6,7 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ και 1,5 κλέψιμο ανά αγώνα.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Τζος Τσίλντρες, ο οποίος ερευνά την αγορά του ΝΒΑ, αλλά είναι απίθανο να βρει καλύτερη οικονομική συμφωνία από αυτή που έχει με τον Ολυμπιακό. Εκτιμάται πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα παραμείνει τελικά στο λιμάνι και εφόσον περάσει η απόφαση για τρίτο Αμερικανό, θα γίνει κίνηση για έναν ακόμη ξένο. Υπενθυμίζεται πως έχει γίνει πρόταση στον Άντονι Πάρκερ για διετές συμβόλαιο έναντι 7 εκατ. δολαρίων συνολικά, αλλά ο 34χρονος άσος παρουσιάζεται διστακτικός και αναζητεί πρόταση από ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x