Stoiximan Super League

Τοάμα: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας»

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Λάρισας πραγματοποίησε χθες ο Σαλίμ Τοάμα. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός μίλησε στη «SportDay» και τόνισε πως «θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορεί να παίζει καλά ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας». «Θα δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική, μια και πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την KR Ρέικιαβικ», είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του.

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Λάρισας πραγματοποίησε χθες ο Σαλίμ Τοάμα. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός μίλησε στη «SportDay» και τόνισε πως στόχος των «βυσσινί» είναι να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει οπουδήποτε τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Δεν έχω χάσει προπόνηση, μια και ήμουν στην προετοιμασία της Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχω αγωνιστεί και σε δύο φιλικά που έδωσε, παίζοντας 45 λεπτά στο καθένα. Θα χρειαστώ λίγο καιρό για να μάθω τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά σε αυτό θα με βοηθήσει ο Σιμόν (σ.σ.: Αμπού Χατζίρα) όσο και το τεχνικό επιτελείο», ήταν αρχικά τα λόγια του 31 ετών άσου και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσω υποσχέσεις για την επίτευξη στόχων. Θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορεί να παίζει καλά ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας».

Τη φανέλα της ΑΕΛ φόρεσε και ο Τουμέρ Μετίν, ο οποίος ανέφερε: «Είμαι λίγο πίσω. Το ευχάριστο είναι ότι έχω όρεξη για να παίξω μπάλα. Πιστεύω ότι με εντατική προπόνηση για 15-20 ημέρες θα φτάσω στο επίπεδο που θέλω, ώστε να βοηθήσω την ομάδα και στο Europa League».

Ουζουνίδης: «Να υπάρχει συγκέντρωση»

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις χθεσινές προπονήσεις, δουλεύοντας με ποικιλία στις ασκήσεις και συγκεκριμένους στόχους. Ο 41 ετών προπονητής δούλεψε στην επιθετική ανάπτυξη από τα άκρα, αλλά και στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντας σαφείς οδηγίες στους παίκτες του.

«Στη δεύτερη εβδομάδα που ξεκίνησε στη Γερμανία θα δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική, μια και πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την KR Ρέικιαβικ. Οι ημέρες που έχουμε μέχρι τότε είναι λίγες και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να υπάρχει συγκέντρωση. Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα δουλειά, αλλά χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο. Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά έρχονται οι επιτυχίες και πρέπει αυτό να κάνουμε, μια και ο κόσμος της Λάρισας έχει απαιτήσεις, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε», ήταν τα λόγια του κόουτς.

Για περίπου 30 λεπτά οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις για τη βελτίωση της τεχνικής, κάνοντας πολλά κοντρόλ, συνεχείς κεφαλιές και αρκετές πάσες. «Όταν δίνετε την μπάλα στα άκρα, πρέπει η πάσα να είναι καλή και ακριβής. Προσπαθήστε να βρίσκει ο συμπαίκτης σας την μπάλα μπροστά του. Πρέπει να τον διευκολύνετε, για να σας δώσει την μπάλα όπως πρέπει», ζήτησε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες και τους είπε «μπράβο», επειδή είδε ότι τα πήγαν καλά στη συγκεκριμένη άσκηση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x