Stoiximan Super League

«Καλύτεροι από πέρυσι»

Την κοινή άποψη ότι ο Πανιώνιος θα είναι καλύτερος τη φετινή σεζόν εξέφρασαν οι παίκτες του Πανιωνίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. «Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα ξεφύγει από την περσινή μιζέρια της όγδοης θέσης», ανέφερε ο Ρεκόμπα, ενώ ο Εστογιανόφ τόνισε: «Ο κόσμος είναι κοντά και τον θέλουμε μαζί τη φετινή σεζόν». Από την πλευρά του, ο «κυανέρυθρος» Κοντοές τραγούδησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ένα σύνθημα της ομάδας!

Την κοινή άποψη ότι ο Πανιώνιος θα είναι καλύτερος τη φετινή σεζόν εξέφρασαν οι παίκτες του Πανιωνίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. «Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα ξεφύγει από την περσινή μιζέρια της όγδοης θέσης», ανέφερε ο Ρεκόμπα, ενώ ο Εστογιανόφ τόνισε: «Ο κόσμος είναι κοντά και τον θέλουμε μαζί τη φετινή σεζόν». Από την πλευρά του, ο «κυανέρυθρος» Κοντοές τραγούδησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ένα σύνθημα της ομάδας!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου:

Αλβάρο Ρεκόμπα: «Είναι καθαρά στα πόδια των παικτών να κάνουμε μια χρονιά καλύτερη από την περσινή. Η έλευση του Μπάλαμπαν, η παραμονή μου, όπως και του Λόλο (Εστογιανόφ), μαζί με τους υπόλοιπους νέους ποδοσφαιριστές με κάνουν να αισιοδοξώ πως θα έχουμε ένα καλό μίγμα παικτών και θα πάμε πολύ καλύτερα τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα ξεφύγει από την περσινή μιζέρια της όγδοης θέσης. Ήθελα λίγο χρόνο για να αποφασίσω την παραμονή μου. Γι’αυτό και πήγα στην Ουρουγουάη, είχα στα χέρια μου την πρόταση και συζήτησα με την οικογένειά μου. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είμαι ικανοποιημένος από τις αποφάσεις μου. Ήθελα να μείνω για ακόμη ένα χρόνο για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αξίζω να παίζω στην Ευρώπη σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο που θέλω να έχω είναι η υγεία μου, αφού πέρυσι ταλαιπωρήθηκα τρεις μήνες με τραυματισμούς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου».

Φαμπιάν Εστογιανόφ: Δεν θέλω να απαντήσω στα δημοσιεύματα (σ.σ.: είχε γραφτεί ότι τον ήθελαν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ). Ένας από τους λόγους που ανανέωσα ήταν ο Αλβάρο (Ρεκόμπα). Επίσης, ήταν η κίνηση του προέδρου που ήθελε να ανανεώσω μέχρι το 2013. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος μπορεί να κάνει την υπέρβαση

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει μειωθεί το ρόστερ, αλλά και ότι ξεκινώ εγώ και ο Αλβάρο από την αρχή της σεζόν. Ο κόσμος είναι κοντά και τον θέλουμε μαζί τη φετινή σεζόν. Η περσινή περίοδος ήταν καλή για εμένα και φέτος ζητώ υπομονή για να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι καλό. Παίζω καλύτερα ως δεξί χαφ, εκεί αγωνίζομαι καλύτερα. Έχω την ταχύτητα, τη διείσδυση και μπορώ να παίξω καλύτερα το ένας με έναν».

Φανούρης Γουνδουλάκης: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά. Η περσινή δεν κύλησε όπως περιμέναμε. Υπήρχαν προσδοκίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθε νέος προπονητής και υπάρχει αισιοδοξία. Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι μειώθηκε πολύ το ρόστερ. Το κλίμα είναι καλό και μπορείτε να το διαπιστώσετε».

«Κάποιες στιγμές δεν αποδίδουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και αυτό που περιμένει ο κόσμος. Αυτό που θέλουμε είναι η κατανόηση του κόσμου. Τους θέλουμε στο γήπεδο».

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα πετύχει στην ΑΕΚ ο Γρηγόρης (Μάκος). Πρόσφερε πολλά ο ίδιος στον Πανιώνιο και ο Πανιώνιος στον Γρηγόρη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα».

«Παίζουν πάρα πολλά ρόλο για να πιάσει ένας παίκτης σε μια ομάδα. Ο Μπάλαμπαν δείχνει διάθεση και αυτό είναι σημαντικό

Θέλω να πάρω έναν τίτλο και να παίξω στην Εθνική ομάδα, μέσω του Πανιωνίου. Έχω αδικήσει τον εαυτό μου, αλλά έχω τρομερή όρεξη και ελπίζω ότι μπορώ να τα πάω καλά».

Γιώργος Τζαβέλλας: «Θα ήθελα να πούμε λίγα λόγια. Πέρυσι είχαμε κάποια προβλήματα. Πιστεύω ότι φέτος με δουλειά και με λίγα λόγια θα τα καταφέρουμε. Ο κ. Φερέρα έδειξε πέρυσι στον Πανθρακικό το έργο του και μαζί με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

«Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει αποδείξει ότι στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες, σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες. Είναι καλύτερα για εμάς, αφού δένουμε καλύτερα μεταξύ μας με την είσοδο κάποιων ξένων ποδοσφαιριστών

Για τον κάθε ποδοσφαιριστή το καλύτερο είναι η Εθνική ομάδα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο και για εμένα. Δεν θέλω να κάνω βραχυπρόθεσμα σχέδια και βήμα βήμα θα δούμε τι θα έρθει».

Γιάννης Κοντοές: «Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να φτιάξει έναν κορμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μειώθηκε το ρόστερ και υπήρξαν κάποιες αλλαγές στα συμβόλαια ορισμένων παικτών».

«Η συμβολή του προέδρου είναι πολύ σημαντική, αφού κράτησε σημαντικούς παίκτες, όπως ο Αλβάρο (Ρεκόμπα) και ο Γιάννης (Μανιάτης). Δείχνει ότι θέλει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα. Ο Πανιώνιος έχει ρίξει τα δίχτυα του στις μικρές κατηγορίες και θα δοθούν ευκαιρίες και σε νέους παίκτες».

«Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα στις μικρές κατηγορίες. Ο κόσμος θέλει να βλέπει Έλληνες παίκτες. Θυμάμαι ότι έχω ζήσει σαν οπαδός του Πανιωνίου όλες τις χαρές της ομάδας: την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τις άλλες μεγάλες ομάδες στο Κύπελλο UEFA. Αυτά μένουν στην καρδιά ενός μικρού παιδιού και δένεται με την ομάδα» (σ.σ ο Γιάννης Κοντοές δεν δίστασε να τραγουδήσει ένα σύνθημα του Πανιωνίου στο μικρόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6)!

«Υποσχόμαστε ότι θα πληρώσουμε την ετήσια συνδρομή των Πανθήρων για να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους

Δεν ντρέπομαι να πω ότι ήθελα να παίξω με τον Πανιώνιο. Εφόσον κατάφερα να κάνω αυτό το πράγμα, συνεχίζω τη δουλειά και προσεύχομαι να έχω υγεία για να πετύχω τους στόχους μου».

Γιάννης Μανιάτης: «Φέτος ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια. Όλα ξεκινούν από τον κ.Τσακίρη. Κράτησε τον Αλβάρο, τον Λόλο (Εστογιανόφ) και εμένα. Πιστεύω ότι όλοι μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

«Κάθε χρόνο στην Ελλάδα έρχονται πάρα πολύ ξένοι ποδοσφαιριστές. Έχουμε μια ξενομανία. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά στις ακαδημίες, που χρειάζεται να δουλέψουν για να προωθηθούν. Στην Ελλάδα υπάρχουν ταλέντα, αλλά δεν αξιοποιούνται. Αυτό θα γίνει μέσω των ακαδημιών».

«Βλέπω ότι ο Μπάλαμπαν έχει όρεξη. Είναι ένας πάρα πολύ καλός επιθετικός. Είναι ένας παίκτης που μας έλειπε τόσο καιρό. Είναι λίγο νωρίς και αργότερα που θα δέσει θα είναι ακόμη καλύτερος».

Μπενάρ Κουμόρτζι: «Είναι υπέροχο που παίζω στον Πανιώνιο. Ήταν μεγάλο βήμα για εμένα, αφού ήρθα από μια ομάδα που είχε υποβιβαστεί (Αιγάλεω). Είμαι στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν μιλώ ελληνικά. Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί. Κάθε χρόνο έρχονται μεγάλοι παίκτες

(Για την Γκάνα) Έχει καλούς παίκτες, ενώ ο Εσιέν είναι ο καλύτερος παίκτης της πατρίδας μου».

Μάριος Νικολάου: «Την περσινή χρονιά αδικήσαμε πολύ τους εαυτούς μας. ¨Εχουμε μάθει από τα περσινά λάθη. Θα δώσουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας μια καλύτερη θέση

(Για την Κύπρο) Έχουμε κάνουμε πολύ μεγάλα βήματα προόδου. Με τον ερχομό του κ. Αναστασιάδη έχουμε αλλάξει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι αρκετοί παίκτες αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα. Όταν δεν βοηθάς τους ποδοσφαιριστές της δικής σου χώρας, τότε πώς θέλεις να βελτιωθεί το πρωτάθλημά σου».

«Όταν ένας προπονητής έχει να κάνει με 40-45 ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Όταν όμως έχει να κάνει με 26 ποδοσφαιριστές, που αποτελούν δικές του επιλογές, είναι πιο εύκολο. Εδώ στηρίζεται φέτος ο Πανιώνιος, καθώς έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα».

«Το νέο γήπεδο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Αν έχεις τις υποδομές και ένα γήπεδο στολίδι, υπάρχει διαφορετική διάθεση να έρθει ο άλλος να παρακολουθήσει έναν αγώνα και υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα στις εξέδρες».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x