Διατεθειμένη να υλοποιήσει τα σχέδια και τις υποδείξεις του Τεν Κάτε είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Με δηλώσεις του, μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ για τη συγκρότηση του νέου σώματος, ο πρόεδρος των «πρασίνων», Νικόλας Πατέρας, έδειξε ακόμη μια φορά ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει εμπιστοσύνη στον Ολλανδό τεχνικό και σχετικά τις μεταγραφές: «θα κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής». Παράλληλα, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Α. Βγενόπουλο, μετά τις αποδοκιμασίες στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη.

«Πρώτα θα γυρίσει η ομάδα και μετά θα συζητήσουμε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Μέχρι τότε δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Εμείς είμαστε διοίκηση και δεν μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα ως φίλαθλοι, δηλώνοντας εκ νέου ότι «θα κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής», τόνισε για τα μεταγραφικά ο κ. Πατέρας και συνέχισε αναφερόμενος στους παίκτες που ψάχνουν ομάδα: «Βρισκόμαστε σε θετικό δρόμο και ο κ. Αντωνίου με ενημέρωσε ότι οι παίκτες που θα φύγουν βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις».

Κληθείς να σχολιάσει το νέο Δ.Σ. ο κ. Πατέρας είπε: «Συγκροτηθήκαμε σε σώμα και συζητήσαμε καθημερινά θέματα και διοικητικά ζητήματα. Μας απασχόλησαν και τα θέματα του Ερασιτέχνη. Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα στηρίξουμε το νέο διοικητικό σχήμα. Θα είμαστε στο πλευρό του νέου προέδρου, κ. Κίτσιου και περιμένουμε εικόνα από κάθε τμήμα προκειμένου να αναζητούσουμε χορηγούς με στόχο την εξυγίανση του Ερασιτέχνη».

Τέλος, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ έσπευσε να υποστηρίξει τον Ανδρέα Βγενόπουλο, μετά τις αποδοκιμασίες στη χθεσινή Γ.Σ. του Ερασιτέχνη: «είμαστε αντίθετοί σε επιθέσεις κατά μετόχων της ΠΑΕ. Αυτά είναι απαράδεκτα και τα καταδικάζουμε. Οι κ.κ. Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος και Βαρδινογιάννης είναι κεφάλαια για τον Παναθηναϊκό και στο μέλλον θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους».

Η ανακοίνωση για το Δ.Σ:

Συγκροτήθηκε νωρίτερα σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως αυτό είχε εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση της 30 Ιουνίου. Πρόεδρος του ΔΣ παραμένει ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας και αντιπρόεδροι οι κ.κ. Αντώνης Αντωνιάδης και Ιωάννης Βεκρής.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα ακόλουθα: Αργύρης Μήτσου, Νίκος Γ. Βαρδινογιάννης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Ευάγγελος Σαμαράς, Δημήτρης Σκιάνης, Ιάκωβος Γεωργάνας, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Εμμανουήλ Πενθερουδάκης, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Δημήτριος Χατζής, Γιώργος Προυσανίδης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Μιχαήλ Ζολώτας, Ιωάννης Ξυλάς, Παναγιώτης Δάβαρης, Αδαμάντιος Πολέμης και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος.

Πέραν της συγκρότησης σε σώμα συζητήθηκαν διάφορα εσωτερικά θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν και οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη. Η ΠΑΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές και θα στηρίξει το νέο διοικητικό σχήμα στην προσπάθεια που καταβάλει με κυρίαρχο στόχο την αποτύπωση της παρούσας κατάστασης και των αναγκών των τμημάτων ώστε να επιτευχθεί οικονομική εξυγίανση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ