Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Βλέπει και δεξί μπακ

Αλλαγή πλεύσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό και συγκεκριμένα στη θέση του δεξιού μπακ αναμένεται για τον Παναθηναϊκό. Μετά το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, ο Τεν Κάτε διαπίστωσε πρόβλημα στη δεξιά πτέρυγα, ενώ προβληματισμός επικρατεί και για την κατάσταση του Μουν. Τον Ίβανσιτς στη WEB TV χατ τρικ από τον Σισέ στην πρωινή προπόνηση.

Αλλαγή πλεύσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό και συγκεκριμένα στη θέση του δεξιού μπακ αναμένεται για τον Παναθηναϊκό. Μετά το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, ο Τεν Κάτε διαπίστωσε πρόβλημα στη δεξιά πτέρυγα, ενώ προβληματισμός επικρατεί και για την κατάσταση του Μουν. Τον Ίβανσιτς θέλουν Οσασούνα και Σέλτικ. Δείτε στη WEB TV χατ τρικ από τον Σισέ στην πρωινή προπόνηση.

Αλλαγή πλάνων

Παρά τις δηλώσεις του Τεν Κάτε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για δεξιό μπακ, τα πλάνα φαίνεται ότι αλλάζουν. Οι "πράσινοι", όπως είναι γνωστό, θα αποκτήσουν έναν στόπερ, ψάχνουν έναν μεσοεπιθετικό, αλλά πλέον κινούνται και για ακραίο αμυντικό. Ο Τεν Κάτε διαπίστωσε αυτές τις μέρες ότι πίσω από τον Μουν δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις, ενώ πλέον και ο Νοτιοαφρικανός αποτελεί ερωτηματικό. Ο λόγος, το ατύχημα στην πατρίδα του τον έχει επηρεάσει και ίσως χρειαστεί αρκετό χρόνο για να συνέρθει. Ωστόσο, αυτή η κίνηση αναμένεται τις επόμενες μέρες, με την επιστροφή της ομάδας από την Ελβετία και αφού ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τις αποχωρήσεις.

Διαψεύδουν για Γιούρκα

Μετά τη σχετική φημολογία, ήταν λογικό να αναφερθούν κάποια ονόματα για αυτή τη θέση, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γιούρκα Σειταρίδη. Ωστόσο, οι ανθρωποι του "τριφυλλιού" διαψεύδουν αυτό το σενάριο: «Δεν μας απασχολεί, ούτε θα μας απασχολήσει ο συγκεκριμένος παίκτης», είναι η τοποθέτησή τους. Την ίδια ώρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα και με τον Νέτο του Αρη, όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου, ενώ ο Μαρίνος του Ατρομήτου που είναι κλεισμένος θεωρείται επένδυση και όχι άμεση λύση για την ενδεκάδα. Δύο ονόματα που ίσως απασχολήσουν τους "πράσινους" είναι ο Γκριγκέρα της Γιουβέντους και ο Μουχαμαντού Νταμπό της Σεντ Ετιέν, που ήδη έχουν προταθεί.

Το σκέφτεται ο Τζιόλης

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι η πώληση των παικτών που δεν υπολογίζονται και στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης, για τον οποίο υπάρχουν προτάσεις. Ο Έλληνας μέσος μπορεί να ήταν αρνητικός στην πρόταση της Αταλάντα και να επέμενε να μετακινηθεί στη Γερμανία, ωστόσο το πρόσφατο ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν δεν το αφήνει αδιάφορο. Οι Γάλλοι προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ στους "πράσινους" και όσο δεν έρχεται η πρόταση από την Μπουντεσλίγκα, ο Τζιόλης πλησιάζει στο Σαμπιονά.

Κλειστό, λόγω Σαντάνα…

Με γοργούς ρυθμούς κινείται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Σήμερα τα γραφεία του ΟΑΚΑ θα είναι κλειστά λόγω της συναυλίας του Κάρλος Σαντάνα. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 15 χιλιάδες κομμάτια και αν υπολογιστούν τα συνδεσμιακά, τα 26.002 που έφυγαν πέρσι, ίσως ξεπεραστούν.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x