Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Το ξανασκέφτονται για Ρεγκέιρο

Σε ένα μεγάλο δίλημμα βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Αν πρέπει να αυξήσει ή όχι το μπάτζετ που είχε θέσει μαζί με τους συνεργάτες του πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Έτσι, επανεξετάζεται η περίπτωση του Μάριο Ρεγκέιρο. Στάση αναμονής για Βιτόλο. Ταξίδι στη χώρα της «τουλίπας». «Φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!», ο Λίνο κατά την αποχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

Σε ένα μεγάλο δίλλημα βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης και κατ’ επέκταση η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Αν πρέπει να αυξήσει ή όχι το μπάτζετ που είχε θέσει μαζί με τους συνεργάτες του πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Εδώ έρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Μάριο Ρεγκέιρο. Ο 29χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, με το που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι απαιτήσεις του δεν κρίθηκαν ιδιαίτερα υψηλές(400.000 ευρώ), για να ολοκληρωθεί όμως η συγκεκριμένη μεταγραφή πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση. «Φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!», δήλωσε ο Λίνο κατά την αποχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

Βέβαια, ίσως να περιμένουν λίγο ακόμα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια της Πόρτο. Η διορία που είχαν δώσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στους ιθύνοντες των «δράκων» για να δώσουν την ελευθέρας του παίκτη χωρίς να εγείρουν οικονομικές αξιώσεις πέρασε. Πάντως, υπάρχει η ελπίδα ότι οι Πορτογάλοι στο μέλλον θα αναθεωρήσουν βλέποντας ότι δεν έχουν πρόταση για τον 23χρονο παίκτη, παραχωρώντας τον τελικά, λογικά με τη μορφή δανεισμού, όπως συνέβη και φέτος άλλωστε. Οπότε και αυτό το μέτωπο μένει ανοιχτό. Στο απευκταίο σενάριο που «ναυαγήσουν» και οι δύο περιπτώσεις, τη θέση του βασικού που μένει κενή στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα την καλύπτει κάποιος εκ των Κουτσιανικούλη, Σορλέν, Λίνο, ενώ ίσως να προωθηθεί και ο νεοαποκτηθείς για τη θέση του αριστερού μπακ Μίρκο Σαβίνι.


* Η διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει η Σανταντέρ στο πρόσωπο του Βίκτορ Βιτόλο απομένει για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό μέσο.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x