Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: Πουλάει τον Ζουέλα

Σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ρωσικής Κούμπαν για την παραχώρηση του Φρανσίσκο Ζουέλα ήρθε ο Χρήστος Πανόπουλος. Το «αφεντικό» της Ξάνθης αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση επειδή ο Αγκολέζος αμυντικός είχε εκφράσει ανοιχτά τις προηγούμενες ημέρες την επιθυμία του να φύγει, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση των Ρώσων αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ. Δοκιμάζεται ο Χατζηγιαννάκος.

Σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ρωσικής Κούμπαν για την παραχώρηση του Φρανσίσκο Ζουέλα ήρθε ο Χρήστος Πανόπουλος. Το «αφεντικό» της Ξάνθης αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση επειδή ο Αγκολέζος αμυντικός είχε εκφράσει ανοιχτά τις προηγούμενες ημέρες την επιθυμία του να φύγει, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση των Ρώσων αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ. Εξέλιξη επομένως που θα ωφελήσει και την πλευρά του Ζουέλα, αλλά και αυτή του ακριτικού συλλόγου, στα ταμεία του οποίου θα μπει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Δοκιμάζεται ο Χατζηγιαννάκος

Υπό το βλέμμα του τεχνικού της Ξάνθης, Βόλφγκανγκ Βολφ, προπονήθηκε χθες ο Ευγένιος Χατζηγιαννάκος. Πρόκειται για αριστερό μπακ(21 ετών), ο οποίος ανήκει στην Αγία Παρασκευή. Θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα και αν πείσει για την αξία του, θα αποκτηθεί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x