Ελλάδα

Καϊμακόγλου: «Καμία πικρία…»

Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο Μαρούσι. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για τραγική ειρωνεία, όταν η κλήρωση για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα έφερε την ομάδα των βορείων προαστίων αντιμέτωπη με τον Άρη. «Δυστυχώς οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Καϊμακόγλου. «Όλα τα ματς με τον Άρη είναι μεγάλες μάχες», πρόσθεσε.

Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο Μαρούσι. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για τραγική ειρωνεία, όταν η κλήρωση για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα έφερε την ομάδα των βορείων προαστίων αντιμέτωπη με τον Άρη, την ομάδα που νίκησαν εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση της Α1. Μία θέση που όμως δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει στο Μαρούσι μία θέση απευθείας στους ομίλους, αλλά το έφερε και πάλι αντιμέτωπο με τον Άρη. Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν θεωρεί πως το Μαρούσι αδικείται από αυτή τη συγκυρία.

«Από τη στιγμή που δόθηκε η ευκαιρία σε άλλη μία ελληνική ομάδα να διεκδικήσει την πρόκρισή της, είναι κάτι θετικό. Η πίκρα όμως είναι ότι οι δύο ελληνικές ομάδες θα διασταυρωθούν», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Καϊμακόγλου.

Τι μπορεί να έχει αλλάξει περίπου ένα μήνα μετά τη σειρά των μικρών τελικών; «Με τον Άρη έχουμε παίξει πολλές φορές και επειδή οι δύο ομάδες είναι πρακτικά ισοδύναμες, γίνονται μεγάλες μάχες. Ξέρουμε τον Άρη, ωστόσο ακόμη δεν έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ για να ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Από τη στιγμή που τερματίσαμε τρίτοι ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να μπούμε στους ομίλους. Αν περάσουμε θα είναι εξίσου δύσκολη η συνέχεια, απέναντι σε δύο δυνατές και έμπειρες ομάδες όπως η Λε Μαν και η Άλμπα Βερολίνου».

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα παρουσιαστεί το Μαρούσι τη νέα περίοδο. «Έγιναν κάποια πράγματα μέσα στη χρονιά που δεν είχαν ξαναγίνει. Όμως ο πρόεδρος και ο δήμαρχος αγαπούν την ομάδα κι έχουν βρει λύσεις. Σχετικά με τις οφειλές όλα τα θέματα έχουν τακτοποιηθεί. Ξέρουν οι άνθρωποι της διοίκησης τι ήταν το καλύτερο για την ομάδα κι επέλεξαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη θέση του προπονητή. Με την έλευση ενός νέου προπονητή αλλάζει φυσικά και η φιλοσοφία, την οποία θα πρέπει γρήγορα να αφομοιώσουμε».

Τέλος, ο 24χρονος άσος σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στους ομίλους. «Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός νομίζω πως είναι αν όχι οι μεγαλύτερες, από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το στοίχημά τους είναι αν θα είναι πρώτες στον όμιλο και όχι αν θα προκριθούν. Νομίζω πως αν είναι σοβαρές δεν θα έχουν πρόβλημα και θα τα καταφέρουν. Το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους, κάτι που ισχύει περισσότερο για τον Ολυμπιακό που ψάχνει να ολοκληρώσει το ρόστερ του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x