Stoiximan Super League

Νταμπλ, Ευρώπη και… πειθαρχία

Τρία ήταν τα πράγματα που ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ κατά την επίσκεψή του στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος. «Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι πάντα στόχος, θέλουμε καλή πορεία στην Ευρώπη και πειθαρχία στα αποδυτήρια», είπε. Ποια τα κίνητρα που δίνει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη η «Ένωση». «Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει», ο Νάτσο Σκόκο.

Τρία ήταν τα πράγματα που ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ κατά την επίσκεψή του στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος. Να προσπαθήσουν για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, να έχουν σε αντίθεση με πέρυσι μία καλή ευρωπαϊκή πορεία και να υπάρχει πειθαρχία στις τάξεις της ομάδας.

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό δεν αλλάζει. Φέτος όμως θα πρέπει να κάνουμε μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, όπου πέρυσι ήμασταν άτυχοι. Είμαι βέβαιος πως θα πάμε καλύτερα φέτος. Μεγάλο μας όπλο θα είναι ομοιογένεια, αφού διατηρήθηκε ο ίδιος κορμός», είπε στους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Θανόπουλος, ενώ φρόντισε να στείλει μήνυμα για πειθαρχία στις αποφάσεις του προπονητή. «Δεν θα πρέπει να επαναληφθούν περιστατικά σαν τα περσινά. Πρέπει να υπάρχει πειθαρχία και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Μην φέρετε εμάς (διοίκηση) ή τον προπονητή ξανά σε δύσκολη θέση», τόνισε, ενώ κατέληξε λέγοντας πως «… η διοίκηση είναι κοντά σε σας και στον προπονητή. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Την προσεχή Παρασκευή η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το www.sport-fm.gr θα είναι εκεί με τον Κώστα Μιαούλη και θα σας μεταφέρει καθημερινά πώς χτίζεται η νέα ΑΕΚ.

Η πρόταση στον Γιούρκα

Την πόρτα του Γιούρκα Σεϊταρίδη ετοιμάζεται να χτυπήσει η ΑΕΚ για να του προτείνει συμβόλαιο. Η «Ένωση» θα προσφέρει σε πρώτη φάση 600.000 ευρώ ετησίως στον διεθνή δεξιό μπακ, περιλαμβάνοντας ωστόσο αρκετά μπόνους και πριμ στόχων, που μπορούν να αυξήσουν τις αποδοχές του μέχρι και στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι Αργεντινοί Πάμπλο Χέρες και Λουτσιάνο Βέλα εξακολουθούν να είναι στα υπόψη, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους θεωρεί καλές λύσεις, ωστόσο ο Σεϊταρίδης είναι ο μεγάλος στόχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x