Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Πρασινίζει» ο Μπιέρσμιρ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Ματίας Μπιέρσμιρ στον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να σημειωθεί θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού. Σε ό,τι αφορά τον Κάρλος Μαρτσένα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι». Μόνο αν ο Ζντένεκ Γκριγκέρα «ρίξει» τις απαιτήσεις του, θα κινηθούν οι «πράσινοι» για την απόκτησή του. Σε αρκετές ομάδες της Premier League έχει προταθεί ο Σιμάο, σύμφωνα με τη «SportDay».

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Ματίας Μπιέρσμιρ στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν φορτσάρει για την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να σημειωθεί θετική εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Στο «τριφύλλι» θέλουν ο 21 ετών άσος να έρθει σύντομα, ώστε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία.

Οι διοικούντες έχουν καταλήξει στην περίπτωση του νεαρού διεθνούς παίκτη και εκτιμούν ότι μπορεί να δώσει άμεσα λύση στην άμυνα. Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται άνθρωπος του Παναθηναϊκού να μεταβεί στη Σουηδία ή να έρθει ο Μπιέρσμιρ στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής της Γκέτεμποργκ, κ. Μιλντ, ανέφερε σε σουηδικό σάιτ ότι «ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Ματίας Μπιέρσμιρ και έχει προσφέρει στην Γκέτεμποργκ 4 εκατ. κορόνες (450.000 ευρώ), για να τον αποκτήσει από τώρα. Οι «μπλε» ζητούν 6 εκατ. κορόνες (650.000 ευρώ) και αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτή η διαφορά, που δεν είναι μεγάλη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Μπιέρσμιρ βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό».

Σε ό,τι αφορά τον Κάρλος Μαρτσένα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι». Ο μάνατζερ του παίκτη, κ. Κιλόν, τόνισε στη «SportDay»: «Δεν έχω καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό και στη Βαλένθια τώρα ασχολούνται με τις εκλογές και όχι με μεταγραφές». Η Βαλένθια ζητάει 7 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στον παίκτη.

Πάει για Γκριγκέρα, μόνο αν…

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την περίπτωση απόκτησης του Ζντένεκ Γκριγκέρα, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές, ώστε να είναι έτοιμοι όταν πρέπει να κάνουν την τελική τους κίνηση και έμαθαν ότι οι απαιτήσεις του Τσέχου δεξιού μπακ φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως συν τα 2,5 εκατ. ευρώ που θέλει η Γιουβέντους για να τον δώσει. Το «τριφύλλι» θα ασχοληθεί με τον 29χρονο παίκτη μόνο αν «ρίξει» τις απαιτήσεις του, αφού δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προσφέρει σε κανέναν παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω των 2,5 εκατ. ευρώ.

Προτάθηκε στη Γουίγκαν

Σε αρκετές ομάδες από τις πιο αδύναμες της Premier League έχει προταθεί ο Σιμάο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «SportDay». Ο λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένες ομάδες παίζουν πιο αμυντικό και είναι πιο εύκολο να ενδιαφερθούν για τον ανασταλτικό μέσο από τη Μοζαμβίκη. Ο 21χρονος παίκτης έχει προταθεί σίγουρα στη Γουίγκαν, όπως και στις Στόουκ Σίτι, Γουλβς και Χαλ Σίτι, ενώ η Έβερτον δεν έχει εξετάσει την περίπτωσή του.

Δεν θα πει «όχι» για Σίλβα

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αν έρθει πρόταση εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός. Την Κυριακή ο 32χρονος μέσος του «τριφυλλιού» παρακολούθησε το παιχνίδι Ατλέτικο Μινέιρο - Μποταφόγκο και κάθισε δίπλα στον πρόεδρο της πρώτης, Νέλιο Μπραντ, με τον οποίο είναι φίλοι από παλιά. Οι Βραζιλιάνοι ανέφεραν ότι ο διεθνής παίκτης την άλλη εβδομάδα έρχεται στην Ελλάδα για την προετοιμασία.

Στην Ισπανία για Μόρις

Στην Ισπανία βρίσκεται από χθες ο Πασχάλης Τουντούρης. Ο μάνατζερ του Νασίφ Μόρις θα συζητήσει με διάφορες ομάδες της χώρας το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νοτιοαφρικανού αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο κ. Τοντούρης θα μιλήσει με τη Βαγιαδολίδ. Από την πλευρά του, ο 28χρονος στόπερ ζήτησε και πήρε άδεια τεσσάρων ημερών από τον Κώστα Αντωνίου, προκειμένου να πάει στη Νότια Αφρική για ένα προσωπικό του πρόβλημα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x