Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πληρώνει την Πόρτο

Την απόφαση να πληρώσει την Πόρτο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν στο ρόστερ τους το συντομότερο δυνατό και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «δράκους» ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να τους πείσουν να αφήσουν ελεύθερο τον 23χρονο μεσοεπιθετικό. Δεν θέλει ΠΑΣ ο Μπαλάφας.

Την απόφαση να πληρώσει την Πόρτο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν στο ρόστερ τους το συντομότερο δυνατό και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «δράκους» ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να τους πείσουν να αφήσουν ελεύθερο τον 23χρονο μεσοεπιθετικό. Στο πακέτο της συμφωνίας ίσως να συμπεριληφθεί και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
Αν ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων έχει αίσιο τέλος, τότε ο Βιεϊρίνια θα μεταβεί απευθείας στο Άρνεμ της Ολλανδίας, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά». Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο, όταν ρυθμίσει τον τρόπο με τον οποίο θα πάρει τα χρήματα που του οφείλει η Ράσινγκ Σανταντέρ.

Δεν θέλει ΠΑΣ ο Μπαλάφας

Πρόταση για τον δανεισμό του Σωτήρη Μπαλάφα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Ο Μπαλάφας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη μετακίνηση, ωστόσο δεν έχει κλείσει οριστικά την «πόρτα» στον ΠΑΣ.

Παραπομπή για υπεξαίρεση

Νέα προβλήματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Γιάννης Γούμενος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα, Βασίλη Φλωρίδη, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ο Γούμενος αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων για το ποσό των 900.000 ευρώ, καθώς δεν είχε προσκομίσει τα απαραίτητα παραστατικά στην εφορία, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η μαύρη τρύπα στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

*Στα 17.726 έχουν φτάσει τα διαρκείας που έχουν μέχρι στιγμής διατεθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από ό,τι φαίνεται θα καταρριφθεί το περσινό ρεκόρ των 19.219 καρτών.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x