Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Υπογράφει και ο Φλάβιο

Την ένατη μεταγραφή του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Άρης. Ο Φλάβιο Πίντο ντα Σόουζα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σήμερα(9/7), αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους». «Ήρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ποιοτικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε στη «SportDay» ο Χαβίτο.

Την ένατη μεταγραφή του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Άρης. Ο Βραζιλιάνος Φλάβιο Πίντο ντα Σόουζα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σήμερα(9/7), αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους» και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η υπόλοιπη ομάδα, για να αρχίσει δουλειά. Μεταξύ του πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και της ομάδας υπάρχει καταρχήν συμφωνία, όπως δήλωσε χθες ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Κόντης.

Μάλιστα, ο 29χρονος μπακ-χαφ πέρασε χθες από τα γραφεία, αλλά όπως προαναφέραμε, θα υπογράψει σήμερα. Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα απομένουν άλλες δύο και τέλος. Στον Άρη θέλουν δύο τερματοφύλακες για να πλαισιώσουν τον Σηφάκη. Πάντως, ο κ. Κόντης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες κινήσεις.

«Συζητάμε με δύο περιπτώσεις παικτών από την Ευρώπη, πολύ καλύτερων από τον Ρεγκέιρο, αλλά επειδή δεσμεύονται με συμβόλαιο, μιλάμε με τις ομάδες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η περίπτωση του Έμπι Σμολάρεκ επανήλθε στην επιφάνεια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Πολωνός επιθετικός δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και αυξάνονται οι πιθανότητες η Σανταντέρ να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα. Ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Αντρέας Ίβανσιτς και Φερνάντο Μαρκές.

Χαβίτο: «Έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή»

Παραπάνω χρόνο θα χρειαστεί φέτος ο Άρης για να δέσει ως ομάδα, όπως δήλωσε ο Φρανσίσκο Χαβίτο στη «SportDay». Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. «Ήρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ποιοτικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Χάβι», πέντε μέρες προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα;

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής. Προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό και την καλή φόρμα μας, ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα, βέβαια, μια και έχουμε αρκετό καιρό».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Aρη τη φετινή σεζόν έπειτα από μια χρονιά που απώλεσε όλους τους στόχους του, εγχώριους και ευρωπαϊκούς;

«Εμείς αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να βρεθούμε σε καλύτερη θέση από πέρυσι. Είναι δεδομένο, και το έχουμε πει και εμείς οι ποδοσφαιριστές πολλές φορές, πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Ύστερα από τόσες αλλαγές, όμως, είναι προφανές πως θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα. Ήρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ποιοτικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Αναλυτικά στο σημερινό φύλλο της «SportDay»…


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x