Stoiximan Super League

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Όλα ανοιχτά για Ογκουνσότο

Την πόρτα του Εργοτέλη, για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο, χτύπησε ο Απόλλων Λεμεσού. Ωστόσο, η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού, η οποία αγγίζει τις 300.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Απόλλωνα, «πάγωσε» το ενδιαφέρον. Τι δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης.

Την πόρτα του Εργοτέλη, για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο, χτύπησε ο Απόλλων Λεμεσού. Ωστόσο, η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού, η οποία αγγίζει τις 300.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Απόλλωνα, «πάγωσε» το ενδιαφέρον.

Για τον 26χρονο φορ έχει ενδιαφερθεί και η ρωσική Σπάρτακ Νάλτσικ, με την οποία υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το www.sport-fm.gr με τον τεχνικό διεθυντή του Εργοτέλη, Σταύρο Λαμπράκη, μας είπε: «Περιμένουμε τον παίχτη να γυρίσει, ώστε να μας ενημερώσει για την απόφασή του. Προς το παρόν, η μεταγραφή του παίχτη στη Σπάρτακ είναι 50-50».

Για το θέμα που προέκυψε από την Κύπρο, ο κ. Λαμπράκης τόνισε: «Επικοινώνησε μαζί μας άνθρωπος του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά μαθαίνοντας την τιμή αγοράς που έχουμε βάλει στον Ογκουνσότο, το θέμα δεν προχώρησε. Έτσι κι αλλιώς, είναι θέμα του παίχτη το πού θα συνεχίσει την καριέρα του».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x