Stoiximan Super League

Σέντρα με τα …πρωτοβρόχια

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος από τις 28 Αυγούστου στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς δύσκολα θα είναι έτοιμα τα γήπεδα Λάρισας, Λεβαδειακού, Ατρόμητου και Αιγάλεω. Περισσότερος χρόνος και στην ΕΠΑΕ για να κλείσει τη νέα χορηγία. Προς ματαίωση το Λιγκ Καπ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος από τις 28 Αυγούστου στις 11 Σεπτεμβρίου. Αιτία είναι το γεγονός πως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να είναι έτοιμα προς χρήση τα γήπεδα της Λάρισας, του Λεβαδειακού, του Ατρομήτου και του Αιγάλεω στα τέλη του Αυγούστου, αφού οι εργασίες που γίνονται σε αυτά δεν θα έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Έτσι και με δεδομένο το ότι δεν μπορεί να υπάρξει αγωνιστική δράση στις 4 Σεπτεμβρίου, αφού τρεις ημέρες αργότερα η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το Καζακστάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα πιθανότατα θα μετατεθεί κατά δύο εβδομάδες. Η μετάθεση αυτή ουδόλως δυσαρεστεί την ΕΠΑΕ, αφού έτσι θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για να συνάψει συμφωνία για την καλύτερη δυνατή χορηγία. Άγνωστο είναι, ωστόσο, ποια στάση θα κρατήσουν ΕΠΟ και Ότο Ρεχάγκελ, που είχαν ζητήσει να ξεκινήσει νωρίτερα το πρωτάθλημα προκειμένου να ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου και να υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, σε περίπτωση βέβαια που αυτή έχει προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Γερμανίας.

Ματαιώνεται το Λιγκ Καπ

Δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση της εισαγωγής της νέας διοργάνωσης του Λιγκ Καπ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μετά και την (κατά τα φαινόμενα) μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος, δεν θα υπάρχουν πολλές κενές ημερομηνίες και το πρόγραμμα των ομάδων θα υπερφορτωθεί.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x