Ισπανία

40 εκατ. λόγοι για να γίνει Καταλανός ο Βίγια

Την αποκάλυψη ότι έγινε πρόταση 40 εκατ. ευρώ για τον Νταβίντ Βίγια έκανε ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε ότι περιμένει την απάντηση των «νυχτερίδων» για τον διεθνή Ισπανό επιθετικό, ενώ υπενθύμισε ότι τους ενδιαφέρει και ο Φρανκ Ριμπερί, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Την αποκάλυψη ότι έγινε πρόταση 40 εκατ. ευρώ για τον Νταβίντ Βίγια έκανε ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε ότι περιμένει την απάντηση των «νυχτερίδων» για τον διεθνή Ισπανό επιθετικό, ενώ υπενθύμισε ότι τους ενδιαφέρει και ο Φρανκ Ριμπερί, αλλά υπό προϋποθέσεις…

Μετά τις αιχμές κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ («εμείς φτιάχνουμε παίκτες που κερδίζουν τη Χρυσή Μπάλα, ενώ οι άλλοι τους αγοράζουν», είχε δηλώσει ο ισχυρός παράγοντας), ο Ισπανός συνέχισε λέγοντας ότι και οι πρωταθλητές Ευρώπης κάνουν κινήσεις για να ενισχυθούν στο μεταγραφικό παζάρι, αφού περιμένουν την απάντηση της Βαλένθια στην πρόταση για τον Νταβίντ Βίγια. «Είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει και κάναμε μια πολύ καλή προσφορά, που υπερβαίνει τα 40 εκατ. ευρώ», ανέφερε αρχικά σε τηλεοπτικό κανάλι ο Λαπόρτα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έναν υποψήφιο Μαδριλένο, τον Φρανκ Ριμπερί.

Για τον άσο της Μπαγερν Μονάχου είχε κινηθεί πρόσφατα ο Πέρεθ, αλλά έπεσε στο «τείχος» Φραντς Μπεκενμπάουερ, που ζητούσε υπέρογκα ποσά για την παραχώρηση του Γάλλου μέσου. Γι’ αυτόν το λόγο ο Λαπόρτα ανέφερε αρχικά ότι: «Η Μπάγερν φαίνεται να μην θέλει να τον πουλήσει. Ωστόσο, είναι ένας παίκτης που μας αρέσει και ενδιαφερόμαστε να τον αποκτήσουμε αν οι Γερμανοί ζητήσουν ένα λογικό ποσό».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι η ομάδα θα αποκτήσει –εκτός από επιθετικό και μέσο- έναν αμυντικό και ένα αριστερό μπακ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Λιονέλ Μέσι, φανερώνοντας τις σχέσεις στοργής που έχει με τον Αργεντινό. «Τον αγαπώ πολύ! Δεν νομίζω να φύγει από την Μπαρτσελόνα για κανένα ποσό. Άλλωστε, δεν τον πουλάμε και η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι 150 εκατ. ευρώ, αλλά περισσότερο από τα λεφτά, μετράει η αφοσίωση που δείχνει στον σύλλογο».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x