Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Σμολάρεκ ή Λαριβέι το «κερασάκι»

Το «κερασάκι» στην τούρτα των μεταγραφών με έναν εκ των Εμπι Σμολάρεκ και Χοακίν Λαριβέι ετοιμάζεται να βάλει η διοίκηση του Άρη, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο αγωνιστικού σχεδιασμού, Γιάννη Κόντη. Η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Γιάχιτς. Τρίτος τερματοφύλακας ο Ρενάτο Πιοβετζάν. «Η μπάλα… στο γήπεδό μας», δήλωσε στη «SportDay» ο Σέρχιο Κόκε.

Το «κερασάκι» στην τούρτα των μεταγραφών με έναν εκ των Εμπι Σμολάρεκ και Χοακίν Λαριβέι ετοιμάζεται να βάλει η διοίκηση του Άρη, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο αγωνιστικού σχεδιασμού, Γιάννη Κόντη. Όσον αφορά στην περίπτωση του Πολωνού επιθετικού, το φλερτ κρατάει εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, ενώ και ο Σμολάρεκ είναι θετικός να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται ο Χοακίν Λαριβέϊ της Κάλιαρι. Τη φετινή σεζόν στην ιταλική ομάδα δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Βελέζ. Στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα ο Αργεντινός άσος έπαιξε σε 16 παιχνίδια και πέτυχε τρία τέρματα.

Οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν σε... θαύμα σε ό,τι αφορά τον Αντρέας Ίβανσιτς του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Χενκ Τεν Κάτε, δεν τον υπολογίζει και έχει ζητήσει να παραχωρηθεί. Ο Αυστριακός μέσος δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική του Άρη όμως.

Γαλατάσαραϊ για Γιάχιτς

Δύο έγιναν πλέον οι «μνηστήρες» για τον Σάνελ Γιάχιτς. Μετά τη Γουίγκαν και η Γαλατάσαραϊ μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού. Ο τουρκικός σύλλογος θα κινηθεί για τον Γιάχιτς μόνο αν δώσει το «ΟΚ» ο Φρανκ Ράικαρντ, που πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία τους. Η ρήτρα του παίκτη αγγίζει τις 900.000 ευρώ.

Φέρνει Ρενάτο Πιοβετζάν

Τον Ρενάτο Πιοβετζάν για τρίτο τερματοφύλακα του Άρη επέλεξε ο Ιομάρ Μαζίνιο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Κιέβο Βερόνα, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια παίζει δανεικός σε μικρές ιταλικές ομάδες. Επιπλέον, θα αποδεσμευτεί ο Στιβ Φρασέρι, ο οποίος δεν έδειξε ότι έχει τα φόντα να κάνει κάτι καλό αγωνιζόμενος κάτω από τα γκολπόστ των «κιτρινόμαυρων».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Σέρχιο Κόκε, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στο σημερινό φύλλο(10/7) της SportDay.

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στη «SportDay» και ευχήθηκε την τέταρτη χρονιά του στον Άρη να πάρει τον τίτλο που τόσο θέλει ο κόσμος της ομάδας, διέψευσε τα… περί Μάλαγας και εξέφρασε την… αδυναμία του να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

•Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για τη νέα χρονιά μετά και τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης;

«Η διοίκηση έχει κάνει σημαντική ενίσχυση με ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού επιπέδου. Η μπάλα είναι πλέον… στο γήπεδό μας. Μένει εμείς οι ποδοσφαιριστές να αποδείξουμε τις δυνατότητες της ομάδας και μέσα στο γήπεδο».

•Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχαν έντονες φήμες για συμφωνία με τη Μάλαγα, αλλά και για το γεγονός ότι άδειασες το σπίτι σου στη Θεσσαλονίκη. Τι απ' όλα αυτά ισχύει;

«Η Μάλαγα είναι το σπίτι. Ζουν η οικογένεια και οι φίλοι μου και ποτέ δεν είναι άσχημο να γυρνάς σπίτι σου. Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Μάλαγα, που είναι φίλος μου και αγωνιστήκαμε μαζί σε φιλανθρωπικό αγώνα. Αυτή τη στιγμή είναι μια άσχημη περίοδος για την ομάδα και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, πόσω μάλλον να ενδιαφερθεί για μένα. Όσο για τα πράγματά μου… τα μάζεψα, γιατί μπορεί να αλλάξω σπίτι».

•Θα πήγαινες σε άλλη ελληνική ομάδα;

«Όχι (σ.σ.: απάντησε στα ελληνικά). Δεν θα μπορώ να νιώθω όπως θέλω. Ετσι όπως με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος θα ένιωθα σαν να τους προδίδω».

•Το ίδιο ισχύει και για ομάδα από το εξωτερικό;

«Αυτό έχει να κάνει και με την ομάδα. Αν έρθει μία πρόταση συμφέρουσα και είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη, ίσως να μπαίναμε στη διαδικασία να το σκεφτούμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x