Γενικά

Φορτουνάτο: «Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Μαρέσκα»

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον . Ο μάνατζερ του Ιταλού μέσου, Καντίτο Φορτουνάτο, μίλησε στο www.sportfm.gr και αποκάλυψε πως «από τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Έντσο ξέρει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τον ενδιαφέρει να έρθει στην Ελλάδα».

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος της Σεβίλλης γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» και περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την ομάδα του. Ο μάνατζερ του Ιταλού μέσου, Καντίτο Φορτουνάτο, μίλησε στο www.sportfm.gr και αποκάλυψε πως «από τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Έντσο ξέρει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τον ενδιαφέρει να έρθει στην Ελλάδα».

Συνέντευξη στον Αντώνη Κατσίκη

Ο Ιταλός μάνατζερ χαρακτήρισε τους νταμπλούχους Ελλάδος «ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως είναι η Μίλαν και η Ίντερ». Ο Μαρέσκα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Σεβίλλη. «Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Έντσο δεν θα συνεχίσει στην Σεβίλλη. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και από Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και μετά να συζητήσουμε εμείς με τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο συνεργασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x