Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Δεν μας αρέσει η μετριότητα!»

Γεμάτος φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». Ο 34χρονος (σ.σ.: έχει σήμερα γενέθλια) μεσοεπιθετικός της Λάρισας θεωρεί ότι «το κράμα εμπειρίας, ωριμότητας, νεαρής ηλικίας και ενθουσιασμού μπορεί να "παντρευτεί"». Σε ό,τι αφορά τους αγώνες των «βυσσινί» με τη Ρέικιαβικ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο διεθνής άσος τόνισε: «Θα είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μας».

Γεμάτος φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». Ο 34χρονος (σ.σ.: έχει σήμερα γενέθλια) μεσοεπιθετικός της Λάρισας θεωρεί ότι «το κράμα εμπειρίας, ωριμότητας, νεαρής ηλικίας και ενθουσιασμού μπορεί να "παντρευτεί" καλά». Σε ό,τι αφορά τους αγώνες των «βυσσινί» με τη Ρέικιαβικ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο διεθνής άσος τόνισε: «Θα είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μας».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιαννακόπουλου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στο σημερινό (12/07) φύλλο της «SportDay»:

Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα «δέσει» και θα γίνει έτσι όπως τη θέλει ο κόσμος, που έχει μεγάλες απαιτήσεις;

«Σίγουρα ο κόσμος έχει δει αυτή την ομάδα στο παρελθόν πρωταθλήτρια, την έχει δει να παίρνει δύο Κύπελλα και ο πήχης έχει ανέβει πολύ. Είναι καλό να υπάρχουν σε μια ομάδα απαιτήσεις. Σε εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά δεν μας αρέσει η μετριότητα! Εχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και από την ίδια την ομάδα. Θεωρώ ότι αυτό το κράμα εμπειρίας, ωριμότητας, νεαρής ηλικίας και ενθουσιασμού μπορεί να "παντρευτεί" καλά, ούτως ώστε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο αξιόλογο. Να χαίρεται ο κόσμος να το βλέπει στον αγωνιστικό χώρο. Να είναι μια ομάδα που θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Διότι στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο το θέαμα, πρέπει να έχεις και ουσία».

Θα είναι έτοιμη η ομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρέικιαβικ;

«Κοιτάξτε να δείτε, είναι αρκετά νωρίς αυτός ο αγώνας. Θα έχουμε συμπληρώσει τρεις γεμάτες εβδομάδες προετοιμασίας. Σίγουρα το επίπεδο ετοιμότητας μπορεί να μην είναι στο 100%. Αυτό είναι λίγο-πολύ λογικό να μας συμβεί. Οφείλουμε, όμως, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει στον επαναληπτικό της Λάρισας να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση και να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Σας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή προοπτική; Θέλετε να συνεχίσετε στη διοργάνωση;

«Βέβαια. Νομίζω πως για αρκετά παιδιά θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία τους, αλλά για μας, τους πιο παλιούς, θα είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μας. Για μένα είναι ένα νέο στοίχημα με μια καινούργια φανέλα και νιώθω πάρα πολύ ευτυχής και προνομιούχος που για μία ακόμα σεζόν θα αγωνιστώ με τα χρώματα μιας ομάδας, της ΑΕΛ στην προκειμένη περίπτωση, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις; Από πλευράς ποδοσφαίρου και θεάματος, θα συνεχιστεί αυτό που είδαμε μετά τον Ιανουάριο;

«Κοιτάξτε, η φιλοσοφία της ομάδας λίγο-πολύ είναι αυτή. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που έχει ποιότητα. Αν μπορέσει αυτό να μετουσιωθεί σε ουσία και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ακόμα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά. Η φετινή χρονιά θα είναι εξίσου επιτυχημένη. Οπως είπα και στην αρχή, πρέπει τα νέα παιδιά πολύ γρήγορα να βρουν τους κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίες με τους παλιούς, ώστε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο και δεμένο σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x