Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Στην κορυφή ο Αλτιντορ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έντσο Μαρέσκα, στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με την περίπτωση απόκτησης κάποιου επιθετικού. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Γιόσι Αλτιντορ και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες επαφές. Το ίδιο θα συμβεί και για την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να «ρίξουν» στα 3 εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις της Μπέτις. Τον Βασίλη Τοροσίδη «τσέκαρε» η Μπάγερν Μονάχου στο φιλικό με τη Χέρενφεν.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έντσο Μαρέσκα, στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με την περίπτωση απόκτησης κάποιου επιθετικού. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Γιόσι Αλτιντορ και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες επαφές. Για τον Αμερικανό στράικερ απαιτείται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για τον έναν χρόνο δανεισμού του, ενώ υπάρχει πρόβλημα με την ρήτρα αποδέσμευσης (σ.σ.: μπορεί να φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ). Αν συνυπολογιστεί και η ηλικία του (σ.σ.: είναι 20 ετών), υπάρχει ρίσκο και οι «ερυθρόλευκοι» το σκέφτονται.

Σε ό,τι αφορά τον Φερνάντο Μοριέντες υπάρχουν οι γνωστοί ενδοιασμοί (ηλικία, θέλει δύο εκατ. ευρώ ετησίως), ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει τελικά η λύση Εντού. Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό αν ο Βραζιλιάνος φορ θα μειώσει στο 1,5 εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις του. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο 30χρονος άσος είναι περιφερειακός φορ και όχι περιοχής, που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Για τον Μάρκο Πάντελιτς, πηγές του συλλόγου διέψευδαν ότι έχει γίνει κάτι, όπως και ότι τους απασχολούν περιπτώσεις όπως ο Μάξι Λόπες, ο Παβόνε της Μπέτις και ο Μπόρχες. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται ότι θα προχωρήσει η υπόθεση του Αλτιντορ, με τη Βιγιαρεάλ να μην βιάζεται να παραχωρήσει τον παίκτη.

Σήμερα για Γκονζάλες

Νέα επαφή με την Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες αναμένεται να έχουν σήμερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να «ρίξουν» στα 3 εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι Ανδαλουσιάνοι περιμένουν ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός να πάρει την αφρικανική υπηκοότητα, να μπορεί να παίξει ως κοινοτικός σε κάποιες χώρες, για να αυξηθεί η τιμή του.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση να πάρουν τον Αρμεντέρος από τη Σεβίλλη. Ωστόσο, οι διοικούντες σκέφτονται να δώσουν μια ευκαιρία στον Σοϊλέδη, που αποτελεί επένδυση για τον σύλλογο. Για τον Αργεντινό υπάρχει ενδιαφέρον από την Οσασούνα, ενώ λέγεται ότι η οψιόν αγοράς του είναι έξι εκατ. ευρώ!

Είδε τον «Τόρο» η Μπάγερν

Τον Βασίλη Τοροσίδη «τσέκαρε» η Μπάγερν Μονάχου στο προχθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Χέρενφεν. Ο διεθνής μπακ-χαφ βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Βαυαρών, οι οποίοι ήθελαν να διαπιστώσουν από κοντά την αξία του. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο σκάουτερ της γερμανικής ομάδας ήταν άκρως θετικά, έστω κι αν υπήρξε ένας μικρός προβληματισμός για τη θέση που έπαιξε.

Οι Γερμανοί θέλουν να δουν τον «Τόρο» στη θέση του (σ.σ.: δεξί μπακ) και για αυτό ετοιμάζουν νέο κατασκοπευτικό ταξίδι. Από την πλευρά του, ο παίκτης είπε για τις διαφορετικές θέσεις που τον χρησιμοποιεί ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Εντάξει, εγώ το έχω ξαναπεί ότι όπου και να μου πει να παίζω ο προπονητής θα προσπαθώ να παίζω. Aσχετα αν παίζω καλά ή όχι. Είναι δύσκολο και για εμένα σε κάθε παιχνίδι να αλλάζω θέσεις, αλλά θέλει να δει κάποια πράγματα ο προπονητής και εννοείται ότι εγώ ως παίκτης πρέπει να τα κάνω και να προσπαθώ τουλάχιστον».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x