Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Μπιέρμσιρ και δεξί μπακ

Ο Ματίας Μπιέρμσιρ παίζει απόψε το τελευταίο του παιχνίδι με την Γκέτεμποργκ (με την Αϊκ Στοκχόλμης) και στη συνέχεια η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προχωράει. Σε πρώτο πλάνο και η απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Στο εξωτερικό, για να μιλήσει με ομάδα που ενδιαφέρεται να τον πάρει, βρέθηκε ο Αντρέας Ιβανσιτς. Τι γίνεται με τους άλλους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση. «Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια», ο Ρότσα.

Ο Ματίας Μπιέρμσιρ παίζει απόψε το τελευταίο του παιχνίδι με την Γκέτεμποργκ (με την Αϊκ Στοκχόλμης) και στη συνέχεια η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προχωράει. Σε πρώτο πλάνο και η απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Στο εξωτερικό, για να μιλήσει με ομάδα που ενδιαφέρεται να τον πάρει, βρέθηκε ο Αντρέας Ιβανσιτς. Τι γίνεται με τους άλλους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση.

Από αύριο οι εξελίξεις

Ο Ματίας Μπιέρμσιρ θα παίξει απόψε στο παιχνίδι της Γκέτεμποργκ με την Αϊκ Στοκχόλμης. Ο Σουηδός αμυντικός θέλει αυτό να είναι το τελευταίο του ματς με την ομάδα του και στη συνέχεια να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι από αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες ίσως να είναι οριστικές για τον Μπιέρμσιρ, που είναι ο πρώτος στη λίστα με τους υποψήφιους κεντρικούς αμυντικούς.

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο είναι και η μεταγραφή ενός δεξιού μπακ. Ο Μπέιγ της Νιούκαστλ και ο Γκριγκέρα της Γιουβέντους είναι στα υπ'όψιν, αλλά δεν μιλάμε για εύκολες περιπτώσεις. Στόχος, πάντως, είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης για αυτή τη θέση, αφού μόνο ο Μουν υπάρχει για εκεί. Σήμερα ίσως γίνει μια σύσκεψη ανάμεσα στον Νίκο Πατέρα, τον Κώστα Αντωνίου και τον Χενκ Τεν Κάτε. Εκεί, λοιπόν, θα συζητηθούν όλα τα μεταγραφικά θέματα.

Ταξίδι του Ιβανσιτς

Ο Αντρέας Ιβανσιτς απουσίαζε χθες από την προπόνηση του β' γκρουπ, το οποίο απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση. Ο λόγος είναι ότι ταξίδεψε στο εξωτερικό, προκειμένου να συζητήσει με ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ο Αυστριακός κοιτάζει προς Ισπανία και Ιταλία, ενώ υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πάει στη Γερμανία. Οσον αφορά στους υπόλοιπους που θα φύγουν, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει με Μάντζιο, Τζιόλη, Δημούτσο, Κλέιτον. Οσο για τον Μόρις, γυρίζει σήμερα στην Ελλάδα και περιμένει νέα από την Ισπανία. Σε ό,τι αφορά τον Δάρλα, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τη Στεάουα για τον δανεισμό του, αλλά ο παίκτης ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τους Ρουμάνους, που του προσφέρουν 220.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Δάρλας θέλει 300.000 ευρώ. Οι πιθανότητες για τη μεταγραφή έχουν μειωθεί, ενώ πάντα στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Καβάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x