Stoiximan Super League

Ο Κοιλιάρας επέστρεψε στον Εργοτέλη

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Δημήτρη Κοιλιάρα να επιστρέφει ως δανεικός στον Εργοτέλη. Ο Έλληνας μέσος ενέδωσε στην επιθυμία των Κρητικών να τον επανεντάξουν στο ρόστερ τους. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε και στους ανθρώπους που με αγάπησαν πραγματικά και αγαπώ και εγώ», τόνισε ο 23χρονος.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Δημήτρη Κοιλιάρα να επιστρέφει ως δανεικός στον Εργοτέλη. Ο Έλληνας μέσος ενέδωσε στην επιθυμία των Κρητικών να τον επανεντάξουν στο ρόστερ τους. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε και στους ανθρώπους που με αγάπησαν πραγματικά και αγαπώ και εγώ. Θα προσπαθήσω να δώσω όλα όσα μπορώ και κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ», τόνισε ο 23χρονος.

Ο νεαρός είχε μεταγραφεί πέρυσι στην ομάδα της Πλατείας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της ερχόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία για την απόκτηση του Δημήτρη Κοιλιάρα από την ΠΑΕ Πανιώνιος με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο 23χρονος μέσος έχει αγωνιστεί και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες με τη φανέλα του Εργοτέλη την εξαετία 2002-08 και ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στον Πανιώνιο επιστρέφει στην ομάδα μας».

Στους Κρητικούς θα αγωνίζεται για ένα χρόνο ως δανεικός, αφού έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο για ακόμη τρία χρόνια.


Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x