Stoiximan Super League

Φλάβιο: «Να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Τα δύο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, τους Κάρλος Αράνο και Φλάβιο Πίντο ντε Σόουζα, παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ Άρης. «Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δεν ήρθα για να είμαι… περαστικός, αλλά για να μείνω και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν», δήλωσε ο Αράνο. «Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία», ζήτησε από τη πλευρά του ο Φλάβιο.

Τα δύο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, τους Κάρλος Αράνο και Φλάβιο Πίντο ντε Σόουζα, παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ Άρης. «Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δεν ήρθα για να είμαι… περαστικός, αλλά για να μείνω και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν», δήλωσε ο Αράνο. «Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία», ζήτησε από τη πλευρά του ο Φλάβιο.

Φλάβιο Πίντο ντε Σόουζα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη. Είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του, που είναι υψηλοί γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Οι στόχοι μου είναι να αγωνίζομαι όσο γίνεται καλύτερα για να πάρουμε πολλές νίκες, να πάρουμε μία όσο γίνεται υψηλότερη θέση, ώστε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Με τον Νέτο γνωριζόμαστε από τη Βραζιλία, έχουμε εξαιρετική φιλική σχέση. Μέσα στο γήπεδο φυσικά θα υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα. Σαν προπονητή τον Μαζίνιο δεν τον γνωρίζω, όλοι ξέρουν τη μεγάλη ποδοσφαιρική του προσωπικότητα. Ό,τι έχω μάθει το ξέρω από τους συμπαίκτες μου, είναι καλό πάντως που θα έχω ένα συμπατριώτη μου προπονητή».

Κάρλος Αράνο: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη, σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν θα έλεγα ότι θέλω χρόνο προσαρμογής, το ξέρω το ευρωπαϊκό παιχνίδι και μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Είμαι έτοιμος να μπω και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά ο προπονητής θα κρίνει πότε θα γίνει αυτό. Έρχομαι σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, αλλά προέρχομαι επίσης από ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δεν ήρθα για να είμαι… περαστικός, αλλά για να μείνω και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να παίξω όσα γίνεται περισσότερα παιχνίδια.

Επίσης, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου ακόμα και όταν δεν έχω καλή απόδοση. Στόχοι μου είναι να επιστρέψει η ομάδα μου στο Κύπελλο UEFA, να πάμε ψηλά και να κερδίζουμε το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Αυτό που γνωρίζω για την ομάδα είναι ότι έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές, όπως του Γκρασιάν και του Αμπρέου και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φτάσουμε ψηλά, να δικαιώσουμε τους διοικούντες. Μου αρέσει να βοηθώ να βγαίνει μπροστά η ομάδα. Είμαι καλός αμυντικός, αλλά μου αρέσει να προωθούμαι και να κάνω πολλά σουτ έξω από την περιοχή».


Τοποθέτηση για τις μεταγραφές έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, ο οποίος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει, όχι μόνο με τις μεταγραφές αλλά και με την οικονομική διευθέτηση. Θα θέλαμε να κάνουμε πιο εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά συνδυάζουμε το καλό της ομάδας με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Θα πάρουμε ακόμα έναν τερματοφύλακα. Επίσης, θα πάρουμε παίκτες σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας, μπορεί να πάρουμε έναν παίκτη στη θέση του Ρεγκέιρο ή κάποιον που παίζει και στις δύο πλευρές. Μαθαίνουμε καλά πράγματα από την προετοιμασία και από τους ξένους αλλά και από τους Έλληνες που δεν πήραν μέρος από τη δημοσιότητα.

Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο να είμαστε αυτάρκεις, να παίρνουμε παίκτες από το εξωτερικό μόνο εκεί που θέλουμε και θα βγάλουμε και παίκτες. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια και φαίνεται στα εισιτήρια των φιλικών αγώνων. Δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον, η ομάδα που θέλει να εξαγοράσει τη ρήτρα δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τίποτα για να αντιδράσουμε. Ο Κάλβο είναι κοντά στην ανανέωση, πιστεύω ότι θα είναι ευτυχής η κατάληξη. Στόχος μας να μιλήσουμε και με τον Νέτο για ανανέωση, έχει μία ρήτρα που είναι προσεγγίσιμη. Αν πάρει και το κοινοτικό διαβατήριο, θα προσελκύσει και άλλες ομάδες»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x