Stoiximan Super League

Καταγγέλλει ξυλοδαρμό και απειλές ο Μπικόφσκι!

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Ματσέι Μπικόφσκι μιλώντας στον πολωνικό Τύπο («Przeglad Sportowy»). Ο 32χρονος επιθετικός δήλωσε πως ξυλοκοπήθηκε από τρεις «μπράβους» στα γραφεία του Διαγόρα για να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ρόδου. «Στην Ελλάδα φοβόμουν για την υγεία μου και τη ζωή μου… Ξυλοκοπήθηκα στα γραφεία του Διαγόρα στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη λύση του συμβολαίου μου», δήλωσε.

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Ματσέι Μπικόφσκι μιλώντας στον πολωνικό Τύπο («Przeglad Sportowy»). Ο 32χρονος επιθετικός δήλωσε πως ξυλοκοπήθηκε από τρεις «μπράβους» στα γραφεία του Διαγόρα για να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ρόδου.

«Στην Ελλάδα φοβόμουν για την υγεία μου και τη ζωή μου. Οι Έλληνες γιατροί επιβεβαιώνουν ρητώς στη γνωμάτευσή τους πως δέχτηκα σωματική βία. Ξυλοκοπήθηκα στα γραφεία του Διαγόρα στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη λύση του συμβολαίου μου. Ήρθαν τρεις άνδρες με μαύρα γυαλιά. Ο ένας μου έπιασε τα πόδια, ο άλλος μου έσφιξε το λαιμό για να μην μπορώ να πάρω αέρα Ο τρίτος με απείλησε πως θα μου σπάσει όλα τα δάχτυλα αν δεν υπογράψω τα απαραίτητα χαρτιά. Τελικά υπέγραψα, αν και δεν ήξερα τι ήταν αυτό, καθώς δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά», δήλωσε ο Πολωνός άσος, που έχει περάσει επίσης από τον ΟΦΗ, τη Βέροια και τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x