Stoiximan Super League

Φωτάκης: «Μας περιμένει δύσκολο πρωτάθλημα»

Χαρούμενος με το κλίμα που συνάντησε στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης στη του www.sport-fm.gr.«Οι προπονήσεις είναι πολύ καλές και επίπονες και έτσι θα έπρεπε να είναι, καθώς μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά και το Europa League», είπε ο Έλληνας μέσος και πρόσθεσε, αναφερόμενος στους στους δικούς του στόχους: «Οι φιλοδοξίες μου συμβαδιζουν με τους στόχους του ΠΑΟΚ».

Χαρούμενος με το κλίμα που συνάντησε στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης στη Web TV του www.sport-fm.gr. «Οι προπονήσεις είναι πολύ καλές και επίπονες και έτσι θα έπρεπε να είναι, καθώς μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά και το Europa League», είπε ο Έλληνας μέσος και πρόσθεσε, αναφερόμενος στους στους δικούς του στόχους: «Οι φιλοδοξίες μου συμβαδιζουν με τους στόχους του ΠΑΟΚ».

«Σίγουρα, υπάρχει άγχος διότι σε κάθε νέο ξεκίνημα υπάρχει πίεση», δήλωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που αναφέρθηκε επίσης στον Φερνάντο Σάντος. «Θέλει να είμαστε σοβαροί στα παιχνίδια που δίνουμε, να παίζουμε πάντα σωστά. Από εκεί και πέρα όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο, με τους παίκτες που θα πρέπει να κρατήσουν την τακτική τους. Σίγουρα μετράει και το αποτέλεσμα στα παιχνίδια».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη μέσω της Web TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x