Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Οριστική συμφωνία με Γκέτεμποργκ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει ο σουηδικός Τύπος, οι «πράσινοι» συμφώνησαν σε όλα με την Γκέτεμποργκ για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού. Ίσως και την Τρίτη στην Αθήνα ο παίκτης για τις υπογραφές. «Να δουλέψετε σκληρά και όλα θα πάνε καλά», στους παίκτες.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει ο σουηδικός Τύπος, οι «πράσινοι» συμφώνησαν σε όλα με την Γκέτεμποργκ για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, έναντι περίπου 450.000 ευρώ. Άγνωστο είναι ακόμη αν οι Σουηδοί θα εξασφαλίσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής άσος θα αναχωρήσει, ίσως και την Τρίτη, για την Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει εδώ και ημέρες για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τραυματίστηκε ο Μπιέρσμιρ

Άτυχος στάθηκε ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο 22χρονος αμυντικός, που θα συνεχίσει εκτός μεγάλου απροόπτου την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα της Γκέτεμποργκ με την ΑΪΚ Στοκχόλμης για το σουηδικό πρωτάθλημα και τέθηκε αυτομάτως εκτός μάχης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο διεθνής άσος υπέστη υποτροπή στο τραύμα που είχε υποστεί στο μηρό πριν μία εβδομάδα στον αγώνα κόντρα στη Χάλμσταντ.

Τα είπαν και προχωρούν για μπακ

Για μιάμιση ώρα συζητούσαν το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο Χενκ Τεν Κάτε και ο Κώστας Αντωνίου. Τελικά δεν υπήρξε συνάντηση κορυφής με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Πατέρα, και απλώς έγινε ένα ραντεβού του Ολλανδού προπονητή με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρώτος ενημέρωσε τον δεύτερο για όλα τα ζητήματα της προετοιμασίας, που συνεχίζεται από την Τρίτη στην Αυστρία με φιλικά ματς, ενώ συζήτησαν και για τα μεταγραφικά. Δεδομένου ότι η μεταγραφή του Ματίας Μπιέρσμιρ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, στο προσκήνιο περνά το θέμα της απόκτησης ενός δεξιού μπακ.

Ο Μίκαελ Νίλσον αποχώρησε, ο Λουκάς Βύντρα έχει πλέον καθιερωθεί ως στόπερ και ο Μπράις Μουν είναι εμφανώς επηρεασμένος από την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Νότιο Αφρική, συνεπώς ο Χενκ Τεν Κάτε θεωρεί πως είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x