Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Τριάρα» με ντεμπούτο Μέλμπεργκ

Τη νίκη 3-0 επί της Τσβόλε πήρε ο Ολυμπιακός στο Βέπεζ, στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Όλοφ Μέλμπεργκ ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τα τέρματα των Πειραιωτών πέτυχαν οι Μήτρογλου (16΄), Ντουντού (66΄) και Ντιόγκο (85΄). Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Έντσο Μαρέσκα. «Ο Σ. Κόκκαλης εγγυάται για το μέλλον μας», ο Γ. Μώραλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη νίκη 3-0 επί της Τσβόλε (Β΄ κατηγορίας) πήρε ο Ολυμπιακός στο Βέπεζ, στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα πραγματοποίησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τα τέρματα των Πειραιωτών πέτυχαν οι Μήτρογλου (16΄), Ντουντού (66΄) και Ντιόγκο (85΄). Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Έντσο Μαρέσκα.

Ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία έδειξε καλά στοιχεία, έχοντας καλή κυκλοφορία και παίζοντας με πολλές πάσες. Με το 4-4-1-1 που παρέταξε ο Τιμούρ Κετσπάγια έχοντας ως μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλύτεροι απ’ την αδύναμη Τσβόλε και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη ένα τετ α τετ του Γιάννη Παπαδόπουλου στο 37΄.

Τα «φώτα» όμως ήταν πάνω στον Όλοφ Μέλμπεργκ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του. Ο Σουηδός άσος στα 45λεπτα που αγωνίστηκε έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ λίγο έλειψε στο 36΄ να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά ο Μπερ έπεσε και μπλόκαρε.

Ο Μήτρογλου βρήκε δίχτυα σε δεύτερο συνεχές φιλικό και στο 16΄ έπειτα από πάσα του Όσκαρ άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, τέρμα που χώριζε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, πραγματοποιώντας τις περισσότερες εξ’ αυτών με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου.

Παρότι οι πολλές διακοπές για τις αλλαγές έριξαν κάπως τον ρυθμό στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούσαν να απειλούν και να δημιουργούν ευκαιρίες. Ο Ντουντού έπειτα από δύο προσπάθειες για γκολ, δικαιώθηκε στην τρίτη και στο 66΄ έκανε με σουτ το 2-0, με τη μπάλα να χτυπά πρώτα στο δοκάρι. Απ’ την άλλη ο Ζαουάντ Ζαϊρί και σ’ αυτό το παιχνίδι είχε συμβολή, καθώς ήταν εκείνος που έβγαλε τη σέντρα για να κάνει ο Ντιόγκο με κεφαλιά το 3-0 στο 85΄.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόβατς (46΄ Παναγόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ (70΄ Βασιλόγιαννης), Μπράβο (46΄ Λεονάρντο), Μήτρογλου (66΄ Κατσικογιάννης), Νικλητσιώτης (46΄ Τοροσίδης), Λεντέσμα (46΄ Ντουντού), Πάντος, Σοϊλέδης (58΄ Ζαϊρί), Μέλμπεργκ (46΄ Ζεβλάκοφ), Γ. Παπαδόπουλος (46΄ Ντιόγκο)

ΤΣΒΟΛΕ: Μπερ, Μπακάτι, Μπότεχιν, Γκουαρίνο, Χααρ, Κάιζερ, Λόπεζ, Πόλεν, Ρέινχεν, Ρόιερ, Σρόιρς

*Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Χρυσικόπουλος με τον μάνατζερ του Κριστιάν Λεντέσμα, Αντριάν Καστεγιάνος, συμφωνήθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού μέσου για έναν ακόμα χρόνο.

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x