Ελλάδα

Μάνατζερ στην Εθνική ο Ελληνιάδης

Καθήκοντα μάνατζερ στην εθνική ομάδα μπάσκετ ανέλαβε ο Σταύρος Ελληνιάδης. Ο παλαίμαχος άσος κατείχε ανάλογη θέση στον Ολυμπιακό και πιο πρόσφατα στο Μαρούσι και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιόνας Καζλάουσκας και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στους «ερυθρόλευκους».

Καθήκοντα μάνατζερ στην εθνική ομάδα μπάσκετ ανέλαβε ο Σταύρος Ελληνιάδης. Ο παλαίμαχος άσος κατείχε ανάλογη θέση στον Ολυμπιακό και πιο πρόσφατα στο Μαρούσι και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιόνας Καζλάουσκας και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στους «ερυθρόλευκους». Η πρόσληψη του Σταύρου Ελληνιάδη δεν σημαίνει απομάκρυνση του Νίκου Φιλίππου, καθώς ο τελευταίος αναλαμβάνει έναν πιο οργανωτικό ρόλο στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Στο μεταξύ, ο Γιόνας Καζλάουσκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχαν συνεργασία με τους ανθρώπους της ΕΟΚ το πρωί της Δευτέρας εν όψει της συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα για την προετοιμασία στο Ευρωμπάσκετ. Ο Γιόνας Καζλάουσκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αναχωρήσουν την Παρασκευή για τη Ρόδο, όπου θα παρακολουθήσουν την ίδια ημέρα και το Σάββατο τους αγώνες της εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x