Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Λεονάρντο και Γιούρκα

Βάσιμες είναι οι ελπίδες της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λεονάρντο και του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Διαλλακτικός ο πρόεδρος του Λεβαδειακού για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Εναλλακτική λύση ο Σαμίρ Μπέκριτς. «Γνωρίζω το ενδιαφέρον και θέλω να έρθω», είπε ο 25χρονος Βόσνιος στη «SportDay». Θετικά μηνύματα και από Σεϊταρίδη, που δεν έχει πρόταση που τον καλύπτει. «Θέλω να μείνω», ο Ταχτσίδης.

Βάσιμες είναι οι ελπίδες της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λεονάρντο. Η επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες και υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση. Ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός από ποτέ και τα μηνύματα που στέλνει στον ποδοσφαιριστή στο Πήλιο, όπου βρίσκεται η ομάδα του Λεβαδειακού για προετοιμασία, είναι αν μη τι άλλο θετικά. Η πρόταση της «Ένωσης» δεν θα ξεπερνά τις 800.000 ευρώ (όσα χρήματα δαπανήθηκαν και για τον Γρηγόρη Μάκο), αλλά ενδέχεται να εξασφαλίσει ο Λεβαδειακός ένα ποσοστό μεταπώλησης (15-20%) και έμψυχα ανταλλάγματα.

Σε ό,τι αφορά στον Σαμίρ Μπέκριτς, ο μέσος της Ζελέζνιτσαρ αποτελεί εναλλακτική λύση. «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο, ούτε έχω μιλήσει με τον Μπάγεβιτς, όπως γράφτηκε στην πατρίδα μου», δήλωσε στη «SportDay» ο 25χρονος μεσοεπιθετικός. «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα. Η παρουσία του Μπάγεβιτς αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Έχω μιλήσει με τον Γιάχιτς και μου έχει πει τα καλύτερα για τον προπονητή. Μακάρι να υπάρξει πρόταση», πρόσθεσε ο 25χρονος άσος.

Αναμονή για Σεϊταρίδη

Στο τέλος της εβδομάδας λήγει η προθεσμία που έχει πάρει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης από την ΑΕΚ για να της δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει. Το ευχάριστο για την «Ένωση» είναι πως μέχρι τώρα ο 28χρονος μπακ δεν έχει στα χέρια του κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, καθώς και το ενδιαφέρον της Τζένοα δεν μετουσιώθηκε. Μέρα με τη μέρα ο διεθνής άσος φαίνεται πως βλέπει και πιο θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές 700.000 ευρώ ετησίως, που με τα μπόνους συμμετοχών και διακρίσεων φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ημέρα για ανάσες

Ελεύθεροι… υπηρεσίας είναι σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διέκρινε πως οι ποδοσφαιριστές του είναι πολύ κουρασμένοι και έτσι αποφάσισε να ακυρώσει τη διπλή προπόνηση της Τρίτης δίνοντας ρεπό στους παίκτες του, που επιστρέφουν στις επάλξεις την Τετάρτη με διπλή προπόνηση.

Διστακτικοί για Μπόκα Τζούνιορς

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες διεξαγωγής φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς στο ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου, παρότι οι διοικούντες την ΑΕΚ φέρονται να είναι διστακτικοί. Κι αυτό γιατί τη συγκεκριμένη ημερομηνία πολύς κόσμος θα είναι εκτός Αθηνών για διακοπές και ένα τόσο «δυνατό» φιλικό δεν θα έχει την εμπορική επιτυχία που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x