Stoiximan Super League

Παπάζογλου: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα»

Εντυπωσιασμένος από τις ουρές που υπήρξαν για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στη «SportDay». Ο διεθνής με την Ελπίδων επιθετικός ανέφερε: «Μου έκανε εντύπωση το οικογενειακό κλίμα της ομάδας». Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν, λέγοντας ότι «γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει».

Εντυπωσιασμένος από τις ουρές που υπήρξαν για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στη «SportDay». «Μου έκανε εντύπωση το οικογενειακό κλίμα της ομάδας», δήλωσε ο διεθνής με την Ελπίδων επιθετικός και πρόσθεσε: «Βρίσκω τα πατήματά μου, πρέπει να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Παπάζογλου, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στη σημερινή (14/07) «SportDay»:

Θεωρείς ότι συμμετέχεις σε μια δύσκολη προετοιμασία; Τι σου έχει κάνει εντύπωση;

«Πάντα αυτή την περίοδο υπάρχουν δυσκολίες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά γιατί είμαστε μέλη μιας ομάδας με υψηλούς στόχους και θέλω να πω ότι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η πειθαρχία που έχει επιβάλει ο προπονητής μας, κάτι που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, εντυπωσιακό στον ΠΑΟΚ είναι και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί».

Είναι μια πρόκληση για σένα ο ΠΑΟΚ;

«Για εμένα και για όλους τους παίκτες που είμαστε εδώ. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα που πέρυσι έκανε εξαιρετική πορεία, κι αυτό θέλουμε να πετύχουμε και φέτος».

Σε προβλημάτισαν καθόλου όλο αυτό το διάστημα οι αντιδράσεις που προκάλεσε η μεταγραφή σου;

«Ηξερα ότι θα υπήρχε ένα κόστος. Είχα τους λόγους μου όμως για να έρθω στον ΠΑΟΚ. Οχι για εκδίκηση. Απλώς γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για να εκπληρώσω τα όνειρά και τις φιλοδοξίες μου».

Σου κάνει εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ διέθεσε 21.100 διαρκείας, ενώ στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν 15 χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο;

«Ξέρω ποιος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ και φυσικά είναι εντυπωσιακά αυτά τα νούμερα. Στη ζωή μου όμως δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ουρές για να πάρουν εισιτήρια διαρκείας, όπως συνέβη τις τελευταίες ημέρες όταν είχαμε και εμείς προπόνηση εκεί».

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν: «Πέρυσι είχαμε δέκα εβδομάδες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Φέτος όμως είναι οι μισές, αλλά γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Ηρθαν λιγότεροι παίκτες σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο κάθε ομάδα αλλάζει λίγο τη δομή της. Σε εμάς σίγουρα είναι καλό το ότι έχουμε έναν κορμό παικτών και μπορούμε πιο εύκολα να προσαρμοστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x