Στίβος

Δεβετζή: «Πάνω από όλα η υγεία μου»

Δύσκολα θα αγωνιστεί η Χρυσοπηγή Δεβετζή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όπως δήλωσε η ίδια στο www.sport-fm.gr, κατά τη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ της IAAF «». Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου εξήγησε πως «αν δεν προσέξω το πρόβλημά μου, μπορεί να φτάσει στο σημείο να γίνει μεγαλύτερο και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση».

Δύσκολα θα αγωνιστεί η Χρυσοπηγή Δεβετζή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όπως δήλωσε η ίδια στο www.sport-fm.gr, κατά τη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ της IAAF «Τσικλητήρεια 2009». Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου εξήγησε πως «αν δεν προσέξω το πρόβλημά μου, μπορεί να φτάσει στο σημείο να γίνει μεγαλύτερο και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση».

Συνέντευξη στον Σταύρο Καλογεράκη

Πώς αισθάνεσαι που λείπεις από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως είναι τα Τσικλητήρεια;

«Όχι και καλά θα έλεγα. (γέλια) Τα Τσικλητήρεια είναι πάντα μέσα στους στόχους μου κάθε χρονιά και σχεδιάζω πάντα να παίρνω μέρος, ωστόσο ένα πρόβλημα στη μέση μου, δυστυχώς, με άφησε εκτός αγώνα».

Μπορούμε να σε υπολογίζουμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου;

«Για το Παγκόσμιο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο απλό. Χρειάζομαι ξεκούραση και θεραπείες. Κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να μην προλάβω να πάρω μέρος, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία μου και θέλω να γίνω καλά για να μπω του χρόνου πιο δυνατά».

Είχε ακουστεί ότι είναι πιθανό να χρειαστεί να χειρουργηθείς…

«Έχω μια (μικρή) κήλη στον μεσοσπονδύλιο δίσκο. Ο γιατρός μου μού είπε ότι αν δεν το προσέξω, μπορεί να φτάσει στο σημείο να γίνει μεγαλύτερη και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Για να αποφύγω, λοιπόν, κάτι τέτοιο, πρέπει να κάνω πολύ καλή αποκατάσταση και να ξεκουραστώ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά…».

Το ακριβές διάστημα της αποχής σου έχει υπολογιστεί;

«Λείπω ήδη δέκα μέρες και θα απουσιάσω ακόμη 7-10 μέρες, όποτε δεν ξέρω αν θα προλάβω μετά κάποιους αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x