Ελλάδα

Τσίλντρες: «Έχω μια δουλειά να τελειώσω στην Ελλάδα»

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί καλύτερος την προσεχή περίοδο και να… ολοκληρώσει τη δουλειά που δεν έφερε εις πέρας φέτος (εννοώντας προφανώς την κατάκτηση κάποιου τίτλου) εμφανίστηκε ο Τζος Τσίλντρες, μιλώντας σε εφημερίδα της Ατλάντα. «Έχω να τελειώσω μια δουλειά. Δεν έκανα τη σεζόν που θα μπορούσα, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο 26χρονος φόργουορντ, ενώ παραδέχτηκε πως… ψάχτηκε στο ΝΒΑ.

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί καλύτερος τη φετινή περίοδο και να… ολοκληρώσει τη δουλειά που δεν έφερε εις πέρας φέτος (εννοώντας προφανώς την κατάκτηση κάποιου τίτλου) εμφανίστηκε ο Τζος Τσίλντρες, μιλώντας σε εφημερίδα της Ατλάντα. Ο 26χρονος φόργουορντ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας (έναντι 6,5 εκατ. δολαρίων), αν και παραδέχτηκε πως εξερεύνησε την αγορά του ΝΒΑ.

«Έχω κάποιες ανολοκλήρωτες υποθέσεις στην Ελλάδα. Η ομάδα μου πήγε καλά, αλλά αναμφίβολα εγώ δεν είχα τη σεζόν που θα ήθελα. Έχω σοβαρή δουλειά να κάνω στην Αθήνα. Αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω. Από τον Ολυμπιακό μού είχαν πει με τη λήξη της περιόδου πως ήθελαν να παραμείνω. Δεδομένου ότι δεν έκανα τη σεζόν που θα μπορούσα, η στάση τους δείχνει πολλά για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και ότι μου την εξέφρασαν είναι πολύ σημαντικό. Αυτό αποδεικνύει πως σέβονται πολύ τους παίκτες τους», δήλωσε ο «Τσίλι».

Ο Αμερικανός άσος μίλησε για την αναζήτηση που έκανε στο ΝΒΑ, όπου είχε συζητήσεις με τους Ατλάντα Χοκς, τους Μιλγουόκι Μπακς και άλλες ομάδες. «Είναι θέμα… μπίζνες και πρέπει να χειρίζεσαι το θέμα ανάλογα. Ουσιαστικά, ήμουν στην ίδια κατάσταση και πέρυσι το καλοκαίρι. Όταν έφυγα για να επιστρέψω στις ΗΠΑ, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θα επέστρεφα στην Ελλάδα, ό,τι και αν γινόταν. Όταν έφτασα στην πατρίδα και κάθισα για δύο μέρες, ήθελα να διερευνήσω τις επιλογές μου για να δω τι υπήρχε για μένα. Από εκείνο το σημείο και μετά οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x