Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Μαρέσκα

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Τρίτη στην Ολλανδία ο Έντσο Μαρέσκα. Ο νεοαποκτηθείς, Ιταλός μεσοεπιθετικός ακολούθησε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έλαβε μέρος στο δεύτερο ημίχρονο του οικογενειακού διπλού. Διέψευσε με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ τις πληροφορίες για ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Μοριέντες.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Τρίτη στην Ολλανδία ο Έντσο Μαρέσκα. Ο νεοαποκτηθείς, Ιταλός μεσοεπιθετικός ακολούθησε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έλαβε μέρος στο δεύτερο ημίχρονο του οικογενειακού διπλού.

Όσο περνούν οι μέρες, ο 29χρονος άσος θα ανεβάζει ρυθμούς για να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε μετά την πώληση του Φερνάντο Μπελούτσι, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να περάσει άμεσα την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του στον πρώην παίκτη της Σεβίλλης, προκειμένου να μπορεί να υπολογίζει κανονικά και απ’την αρχή στις πολύτιμες υπηρεσίες του…

Οι Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Ντομί συνέχισε το ατομικό με τρέξιμο στο γήπεδο. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Α. Παπαδόπουλος, ενώ ο Στολτίδης έκανε θεραπεία.

Την Τετάρτη με Σίβασπορ

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι θα έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο Sportpark Sprechholtshook - Fields SG Gronau της Ολλανδίας την τουρκική Σίβασπορ, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 από το Sport+ και σε μαγνητοσκόπηση από τη ΝΕΤ. Στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού τέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος σήμερα προπονήθηκε κανονικά και εκτός απροόπτου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κανονικές συνθήκες αγώνα (σ.σ. έλειψε με τη Χέρενφεϊν).

Διάψευση για Μοριέντες

Διέψευσε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, τις πληροφορίες για ενδιαφέρον απόκτησης του Ισπανού επιθετικού, Φερνάντο Μοριέντες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται από συγκεκριμένα, ευτυχώς λίγα, M.M.E. μια προσπάθεια γενικότερης απαξίωσης του Ολυμπιακού. Στη προσπάθεια αυτή χρησιμοποιούνται, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά και η υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας.

Για τη μεν αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με έκπληξη ακούμε και διαβάζουμε δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου οι οποίοι ως έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές, σχεδόν καθημερινά, τροφοδοτούν τους φιλάθλους μας με δήθεν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχεδόν υπό διάλυση. Στο δε τομέα των μεταγραφών παρουσιάζουν καθημερινά πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρονται να εντάσσονται στον Ολυμπιακό με προφανή σκοπό την απαξίωση των υπαρχόντων αλλά και ενδεχομένως ορισμένων από τα νέα μας αποκτήματα.

Τελευταίο παράδειγμα η «πληροφορία» ότι ο ποδοσφαιριστής Μοριέντες βρίσκεται σε προχωρημένες μάλιστα επαφές με τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Επειδή η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφέρεται για την υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, είναι πλέον υποχρεωμένη να καταγγείλει τις συγκεκριμένες ενέργειες αυτών των δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε. , καθώς είμαστε βέβαιοι ότι οι ενέργειες τους δε μπορούν να θεωρηθούν ως ανθρώπινο λάθος, αλλά αποσκοπούν στο να κάνουν ζημιά στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x