Ελλάδα

Παππάς: «Ίσως παίξω στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Νίκος Παππάς να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ίσως αυτή τη σεζόν αγωνιστώ δανεικός σε ελληνική ομάδα, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών μου», τόνισε ο εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη γενικότερη πορεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Νίκος Παππάς να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ίσως αυτή τη σεζόν αγωνιστώ δανεικός σε κάποια ελληνική ομάδα, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών μου», τόνισε ο εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη γενικότερη πορεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το να φτάνεις στον τελικό σημαίνει ότι είσαι στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Εφήβων της Νέας Ζηλανδίας και την ήττα στον τελικό από τις ΗΠΑ: «Σίγουρα η Αμερική είναι υπερδύναμη. Στον τελικό θες πάντα να κερδίζεις αλλά όταν είσαι εκεί, σημαίνει ότι είσαι ισάξιος ή, τουλάχιστον, στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενικότερη πορεία».

Για την περίοδο μικρής αγωνιστικής… κρίσης της ομάδας και το πως την ξεπέρασε: «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και δε μας είχε τύχει ξανά να κάνουμε δύο συνεχόμενες ήττες. Συνήλθαμε όμως και φτάσαμε στον τελικό».

Για το αν στις τάξεις της ομάδας έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας: «Με τον καιρό θα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε πετύχει. Προς το παρόν δε μας το επιτρέπουν και οι υποχρεώσεις μας στη Ρόδο».

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρει μέρος η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών στη Ρόδο: «Έχουμε ακόμη μια σπουδαία διοργάνωση μπροστά μας. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα έχουμε, πάνω-κάτω, τον ίδιο κορμό. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι ένα μετάλλιο».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από τον Πανελλήνιο: «Υπήρχε όρος στο συμβόλαιό μου με βάση τον οποίο, αν μια ομάδα πλήρωνε κάποιο ποσό, μπορούσα να φύγω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην Μπιλμπάο και πήγα. Ο Πανελλήνιος είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και θα έπαιρνα λιγότερες ευκαιρίες. Πήγα στην Μπιλμπάο γιατί έδειξε ότι με πίστευε πολύ. Πλήρωσε ένα υψηλό ποσό για τη ρήτρα και έτσι πήγα».

Για τα σχέδιά του ενόψει της νέας σεζόν: «Ίσως αυτή τη σεζόν αγωνιστώ δανεικός σε κάποια ελληνική ομάδα, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών μου».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x