Γενικά

Εύκολα ο ΑΠΟΕΛ

Το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισε απέναντι στη Στρέιμουρ ο ΑΠΟΕΛ επικρατώντας 2-0 στα Νησιά Φερόε στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Μιροσάβλιεβιτς στο 11΄ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Κύπρου και ο Ζεβλάκοφ στο 77΄ διπλασίασε τα τέρματά τους. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς είχαν και δύο δοκάρια με τους Κόντη (8΄) και Ζεβλάκοφ (66΄), ενώ ένα είχαν οι γηπεδούχοι με τον Χάνσεν (60΄).

Το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισε απέναντι στη Στρέιμουρ ο ΑΠΟΕΛ επικρατώντας 2-0 στα Νησιά Φερόε στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Μιροσάβλιεβιτς στο 11΄ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Κύπρου και ο Ζεβλάκοφ στο 77΄ διπλασίασε τα τέρματά τους. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν και δύο δοκάρια με τους Κόντη (8΄) και Ζεβλάκοφ (66΄), ενώ ένα είχαν οι γηπεδούχοι με τον Χάνσεν (60΄). Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινομπλέ» είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ:

Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Χάτζι, Κόντης, Μπρούσερ, Μιχαήλ (85΄Σατσιάς), Μοράις (86΄Γκριτσιάροφ), Κοσόφσκι Πίντο, Χαραλαμπίδης (65΄Ζεβλάκοφ), Μιροσάβλειτς

«Καθάρισε» από νωρίς η Μπάτε Μπορίσοφ

Το μυαλό της στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League μπορεί να έχει η Μπάτε Μπορίσοφ που επικράτησε εκτός έδρας 2-0 των Σκοπίων. Τε τέρματα των πρωταθλητών Λευκορωσίας που συμμετείχαν πέρυσι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πέτυχαν οι Κρίβετς (40΄) και Σκάβις (49΄). Σε άλλο ματς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Πιουνίκ στο Ερεβάν. Το ντεμπούτο του με τους Κροάτες έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

Σκόπια-Μπάτε Μπορίσοφ 0-2
(40΄ Κρίβετς,49΄ Σκάβις)

Πιουνίκ Ερεβάν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-0

Στρέιμουρ-ΑΠΟΕΛ 0-2
(11΄ Μιροσάβλιεβιτς,77΄ Ζεβλάκοφ)

Εκράνας-Μπακού 2-2
(53΄ Μπικά,90΄ Τρακίς-78΄ Αλμέιντα,89΄ Μπατίστα)

Ριλ-Παρτιζάν 0-4
(17΄ Κρίσταϊτς,18΄Κλέβερσον,45΄ Ντιαρά,69΄ Τζόρτζεβιτς)

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x