Stoiximan Super League

Σηφάκης: «Μεγαλύτερες ευθύνες από πέρσι»

Για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιήσει για τις επόμενες 19 μέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Άρη. Οι «κίτρινοι» "πέταξαν" από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Μόναχο και από εκεί οδικώς για το Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε στη Βόρεια Ιταλία. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά σίγουρα ξέρω ότι έχω μεγαλύτερες ευθύνες από πέρσι», δήλωσε ο Σηφάκης, αναφερόμενος στην επέκταση του συμβολαίου του έως το 2012.

Για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Άρη. Οι «κίτρινοι» "πέταξαν" από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Μόναχο και από εκεί οδικώς για το Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε στη Βόρεια Ιταλία, πολύ κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, όπου οι «κίτρινοι» θα παραμείνουν έως τις 3 Αυγούστου.

«Στο διάστημα που θα βρεθούμε στην Ιταλία η δουλειά θα είναι διαφορετική από ό,τι στο Καρπενήσι, αφού θα στηριχθεί στην τακτική και στην τεχνική», τόνισε ο Ιομάρ Μαζίνιο, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας παίκτης για το αριστερό άκρο.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Σηφάκης αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του έως το 2012, λέγοντας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά σίγουρα ξέρω ότι έχω μεγαλύτερες ευθύνες από πέρσι».

Στην αποστολή των Θεσσαλονικέων μετέχουν οι Σηφάκης, Πρίττας, Κουλουχέρης, Ρόβας, Βανγκέλι, Λαμπριάκος, Κόκε, Κάλβο, Γκαρσία, Γιάχιτς, Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ρομπέρζ, Μπατιόν, Νέτο, Κάμπορα, Αραβίδης, Ναφτί, Γκρασιάν, Ντέιλι, Νασούτι, Αμπρέου, Αράνο, Φλάβιο, Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν. Ο Ιομάρ Μαζίνιο δεν θα πάρει τους μαζί τους νεαρούς Γκραικό και Οικονομόπουλο, αν και συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν, επίσης, οι Βλοντάρτσικ και Σιστόν. Ο πρώτος έχει σήμερα νέο ραντεβού για να λύσει το συμβόλαιό του και ο Σιστόν θα παραχωρηθεί δανεικός.

Τα φιλικά στην Ιταλία

Στη γειτονική χώρα ο Άρης θα δώσει τέσσερα φιλικά με τοπικές ομάδες. Συγκεκριμένα, με την Μπάρι (που θα αγωνίζεται στη Σέριε Α τη νέα αγωνιστική περίοδο) στις 22 Ιουλίου στο γήπεδο της Βαλφλοριάνα, στις 17:00 τοπική ώρα.

Στις 25 Ιουλίου οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν κόντρα στη Σιένα (που τερμάτισε στη 14η θέση της Σέριε Α) στο γήπεδο του Μπολζάνο, στις 19:00 τοπική ώρα.

Στις 28 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τη Λιβόρνο (που ανέβηκε φέτος στη Σέριε Α), στο γήπεδο της Βαλνταόρα, στις 17:00 τοπική ώρα.

Το τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους θα διεξαχθεί κόντρα στην Τορίνο (που υποβιβάστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο στην 2η κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος), στις 31 Ιουλίου στο γήπεδο του Ροβερέτο, στις 17:00 τοπική ώρα.

Ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Σάνελ Γιάχιτς και δεν αποκλείεται σήμερα τελικά να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ το φαξ από την τουρκική ομάδα, που θα ενημερώνει τον Αρη για το ενδιαφέρον της να αποκτήσει τον Βόσνιο αμυντικό, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 900.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x