Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αύξηση μέχρι τον Δεκέμβριο!

Την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 42.000.000 ευρώ(όπως αναμενόταν) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την Έκτακτη Γενική συνέλευση. Η καταβολή του ποσού θα πρέπει να γίνει μέσα σε 4 μήνες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα μπορεί να υπάρξει παράταση μέχρι τον Δεκέμβριο. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά για το ποιοι θα συμμετάσχουν στην αύξηση.Φιλικό σήμερα με τη Σίβασπορ (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, SPORT+)

Την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 42.000.000 ευρώ(όπως αναμενόταν) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την Έκτακτη Γενική συνέλευση. Η καταβολή του ποσού θα πρέπει να γίνει μέσα σε 4 μήνες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα μπορεί να υπάρξει παράταση μέχρι τον Δεκέμβριο. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά για το ποιοι θα συμμετάσχουν στην αύξηση.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα 15.07.2009 η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των € 42.000.000, με την έκδοση 21.000.000 νέων ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας € 2,00, με τους παρακάτω όρους :

1.- Κατάργηση δικαιώματος προτίμησης παλαιών μετόχων.

2.- Συμμετοχή νέων μετόχων με ιδιωτική τοποθέτηση (απόφαση Δ.Σ.)

3.- Τιμή διάθεσης μετοχής € 2,00, πλέον 10% ποσοστού Σωματείου, τελική τιμή διάθεσης € 2,23.-

4.- Ελάχιστο όριο συμμετοχής νέων μετόχων, 25.000 μετοχές, συνολικής αξίας € 55.750
(περιλαμβανομένου του 10% του Σωματείου)

5.- Διάρκεια καταβολής 4 μήνες, μέχρι 15.11.2009, που μπορεί να παραταθεί μέχρι 15.12.2009"

«Θέλει Ολυμπιακό»

Από τον Ολυμπιακό διέψευσαν χθες την πληροφορία πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φερνάντο Μοριέντες, αλλά ο μάνατζερ του Ισπανού φορ, Ζινές Καρβαχάλ, δήλωσε στη «Sportday» πως ο Ολυμπιακός «θα ήταν τέλεια επιλογή για τον Φερνάντο. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Πριν από ένα μήνα Ελληνας μάνατζερ με είχε ρωτήσει αν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω, όμως, καμία επίσημη ενημέρωση. Θα ήταν τέλεια επιλογή για τον Φερνάντο ο Ολυμπιακός. Είναι ομάδα που κερδίζει κάθε χρόνο τον τίτλο και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως δεν θα είχε κανένα λόγο να απορρίψει μία πρόταση από τον Ολυμπιακό. Διαπραγματευόμαστε με μία αγγλική, με μία γερμανική και μία τουρκική ομάδα και περιμένουμε επίσημη πρόταση για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».

«Τι θα γίνει;»

Πηγές του συλλόγου «έκαιγαν» οριστικά χθες την περίπτωση Αλτιντορ, άλλες όμως άφηναν ένα παράθυρο ανοιχτό για τον Αμερικανό. Και η αποστροφή της ανακοίνωσης της ΠΑΕ περί απαξίωσης των νέων αποκτημάτων οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα ότι μπορεί να αποκτηθεί ο νεαρός φορ. Χθες η «SportDay» ανέφερε ότι ο ίδιος είπε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο ότι δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα. Κι αυτό που μάθαμε είναι ότι πράγματι τις τελευταίες ημέρες έχει πει σε ανθρώπους που μιλάει για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό ότι είναι στο περίμενε πολύ καιρό και πια κοιτάζει άλλες ομάδες, διότι δεν νιώθει ευχάριστα με αυτή την κατάσταση.

Δυσκολεύει του Γκονζάλες

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προτεραιότητά του την απόκτηση αριστερού χαφ και όπως έχει επαναλάβει αρκετές φορές ο Τιμούρ Κετσπάγια, η απόκτηση αντι-Τζόλε δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Επίσημα η Μπέτις ζητάει επτά εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ανεπίσημα αυτό που έχει μεταφερθεί στους Πειραιώτες είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να μειωθούν οι απαιτήσεις της κάτω από 5,5, το πολύ 5 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δίνει το πολύ μέχρι τρία εκατ. και ψάχνει και τους μυϊκούς τραυματισμούς του Χιλιανού. Η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει.

Νέο φιλικό σήμερα κόντρα σε Σίβασπορ

Σβατς, Χέρενφεν, Τσβόλε και τώρα Σιβασπόρ. Σήμερα το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το τέταρτο φιλικό τους, το τρίτο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία. Ενα φιλικό ιδιαίτερα δυνατό, το οποίο αν μη τι άλλο προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων. Οι Τούρκοι ηττήθηκαν με το βαρύ 5-0 από τη Χέρενφεν πριν από μερικές μέρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτουν καλή ομάδα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει ότι το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τους Πειραιώτες και για τον λόγο αυτόν θα χρησιμοποιήσει κυρίως παίκτες που προορίζει για το αρχικό σχήμα. Το φιλικό θα διεξαχθεί στη Γερμανία (!) και συγκεκριμένα στο «Sportpark Sprechholtshook - Fields SG Gronau».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x