Ελλάδα

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό για Νέιτ»

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει συνήθως και φωτιά. Ο μάνατζερ του Νέιτ Ρόμπινσον, Έρικ Γκούντγουιν, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του πελάτη του. «Πράγματι, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα (σ.σ Ολυμπιακό), καθώς επίσης και από άλλες ομάδες του ΝΒΑ και της Ευρώπης. Θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις επιλογές μας. Θα εξετάσουμε κάθε περίπτωση ομάδας που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του Νέιτ», είπε ο εκπρόσωπος του 25χρονου γκαρντ.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει συνήθως και φωτιά. Ο μάνατζερ του Νέιτ Ρόμπινσον, Έρικ Γκούντγουιν, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του πελάτη του. «Πράγματι, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα (σ.σ Ολυμπιακό), καθώς επίσης και από άλλες ομάδες του ΝΒΑ και της Ευρώπης. Θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις επιλογές μας. Θα εξετάσουμε κάθε περίπτωση ομάδας που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του Νέιτ», είπε ο εκπρόσωπος του 25χρονου γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς.

Πάντως, δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι για διετές συμβόλαιο έναντι 10 εκατ. δολαρίων. «Προτεραιότητα του Νέιτ είναι να παραμείνει στους Νικς. Εκεί θέλει να βρίσκεται, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Άαρον Γκούντγουιν, αδερφός του Έρικ και επίσης ατζέντης του Ρόμπινσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x