Ελλάδα

Ετοιμάζει «βόμβα» με Ντέιβιντ Λι ο Ολυμπιακός(Video)!

Η νέα μεταγραφή-"βόμβα" που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν στον Ολυμπιακό είναι ο Ντέιβιντ Λι, σύμφωνα με τη "New Yorke Daily News." Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα αν κατατέθηκε πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ ή αν απλά εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους οι "ερυθρόλευκοι". Από την ΚΑΕ, πάντως, διαψεύδουν οποιαδήποτε ανάμειξή τους στο θέμα.

Η νέα μεταγραφή-"βόμβα" που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν στον Ολυμπιακό είναι ο Ντέιβιντ Λι, σύμφωνα με τη "New Yorke Daily News." Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα αν κατατέθηκε πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ ή αν απλά εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους οι "ερυθρόλευκοι". Τονίζουμε ότι από την ΚΑΕ διαψεύδουν οποιαδήποτε ανάμειξή τους στο θέμα.

"Έχω πολλές επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται για ενδεχόμενο που εξετάζεται", δήλωσε ο μάνατζέρ του, Μαρκ Μπάρτελσταϊν, που εκπροσωπεί επίσης τον Τζανίρο Πάργκο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα. Ο Λι θέλει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατ. δολάρια, με τον ατζέντη του να πιστεύει πως μπορεί να του βρει. Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι θεωρούν ότι θα πρέπει να δώσει περίπου 12 εκατ. δολάρια μία ευρωπαϊκή ομάδα για να τον αποκτήσει.

Ο Λι είναι συμπαίκτης του Νέιτ Ρόμπινσον, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Πάντως, τα χρήματα που προσφέρουν οι Νικς στους δύο παίκτες είναι πολύ λιγότερα από της ελληνικής ομάδας. Στον Λι δίνονται 2,7 εκατ. δολάρια ετησίως και στον Ρόμπινσον 2,9 εκατ. δολάρια. Ο πρόεδρος του αμερικανικού συλλόγου, Ντάνι Γουόλς, ανέφερε πως θέλει να παραμείνουν και οι δύο παίκτες στην ομάδα και τόνισε: "Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε για αυτό. Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί εδώ".

Οι δύο παίκτες πιέζουν με τον τρόπο τους την ομάδα τους για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο. Το ρεκόρ καριέρας του Λι είναι 37 πόντοι και 21 ριμπάουντ. Πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη στη λίστα του NBA με τα doubles-doubles(16 πόντους μ.ο., 11,7 ριμπάουντ), είναι ύψους 2,06 μ. και έχει βάρος 110 κιλά. Στις 9 Δεκεμβρίου 2008, ο Λι έγινε μόλις ο 11ος παίκτης στην ιστορία των Νικς που πετυχαίνει 10 συνεχόμενα double-doubles.

Ντέιβιντ Λι εν δράσει:



Βuzzer beater σε παιχνίδι κόντρα στους Σικάγο Μπουλς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x