Stoiximan Super League

Αμπουμπακάρι: «Πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία»

Σίγουρος ότι ο Φερνάντο Σάντος θα του δώσει κάποια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στο Ούντινγκ. «Στην ομάδα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ακόμη πρέπει να ανταποδώσω σε αυτούς που με πίστεψαν», είπε μεταξύ άλλων ο Γκανέζος μέσος. Δεκτή έκανε ο Σωτήρης Μπαλάφας την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Σίγουρος ότι ο Φερνάντο Σάντος θα του δώσει κάποια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στο Ούντινγκ. «Στην ομάδα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ακόμη πρέπει να ανταποδώσω σε αυτούς που με πίστεψαν», είπε μεταξύ άλλων ο Γκανέζος μέσος.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Αμπουμπακάρι, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στη σημερινή (17/07) «SportDay»:

Νιώθεις πιεσμένος από την αλλαγή περιβάλλοντος και από το ότι είσαι σε μία μεγάλη ομάδα;

«Ημουν και στη Φέγενορντ και δεν έχω πρόβλημα πίεσης. Απλώς χρειάζομαι μία μικρή προσαρμογή στις κινήσεις που κάνουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο και στο πώς θα μάθουμε ο ένας τον άλλον. Επειτα απ’ όλα αυτά, τα πάντα θα είναι καλύτερα».

Στη θέση σου ο ΠΑΟΚ έχει πολλές λύσεις. Θεωρείς ότι δύσκολα θα πάρεις συμμετοχές;

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες στο κέντρο. Δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα παίξεις. Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα ευκαιρίας. Οταν θα την έχεις, πρέπει να την εκμεταλλευτείς».

Τι θέλεις να δώσεις και τι να πάρεις από τον ΠΑΟΚ;

«Θέλω να βελτιωθώ ως παίκτης. Από εκεί και πέρα στην ομάδα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ακόμη πρέπει να ανταποδώσω σε αυτούς που με πίστεψαν. Θέλω να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας».

Θέλεις να μας πεις τι έγινε σε μία από τις πρώτες πρωινές προπονήσεις, όταν άργησες και τιμωρήθηκες από τον προπονητή σου;

«Δεν άκουσα την ειδοποίηση στο τηλέφωνο και άργησα. Ηταν σωστή η τιμωρία. Ετσι μαθαίνουμε πράγματα».

Φεύγει ο Μπαλάφας για τον ΠΑΣ

Δεκτή έκανε ο Σωτήρης Μπαλάφας την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο Ελατοχώρι Πιερίας. Ο διεθνής παίκτης θα δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο, αφού με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο δεν αναμενόταν να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Φερνάντο Σάντος.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός μέσος εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ και θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποιεί την προετοιμασία του.

Η έκπληξη του Φερνάντεζ

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα. Ο Ντάνιελ Φερνάντεζ έκανε την εμφάνισή του περίπου στο 20’ του ματς, αφού το Μπόχουμ όπου αγωνίζεται είναι σχετικά κοντά στο Ιρντινγκ (απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα).

Μετά το τέλος του ματς, ο πρώην γκολκίπερ του «Δικεφάλου» ανέφερε: «Οποτε έχω την ευκαιρία, θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα όπου αγωνίστηκα σχεδόν τρία χρόνια. Χαίρομαι που είδα το ματς μαζί με τον κόσμο. Εύχομαι να πάει καλύτερα ο ΠΑΟΚ. Πέρυσι είχε μία πολύ καλή χρονιά και εύχομαι να πάει καλύτερα».

Τα νούμερα στις φανέλες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμα τα νούμερα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές στις φανέλες τους.. Ωστόσο, από τα πρώτα φιλικά έχει γίνει φανερό ποιες είναι οι φετινές επιλογές των παικτών.

Συγκεκριμένα, οι 26 τωρινοί ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» (αλλαγές δεν μπορούν να αποκλειστούν μέχρι το τέλος Αυγούστου) θα φοράνε τη σεζόν που αρχίζει: 1 Χαλκιάς, 2 Αραμπατζής, 5 Γκαρσία, 7 Κονσεϊσάο, 8 Τσιρίλο, 9 Αναστασάκος, 10 Σορλέν, 11 Μουσλίμοβιτς, 13 Μαλεζάς, 14 Παπάζογλου, 15 Κοντρέρας, 16 Λίνο, 18 Φωτάκης, 19 Κουτσιανικούλης, 20 Βιεϊρίνια (φωτό), 21 Ιβιτς, 22 Βερόν, 23 Μπισέρα, 25 Μπαλάφας, 27 Σνάουτσνερ, 28 Αμπουμπακάρι, 30 Κουτζαβασίλης, 31 Φιλόμενο, 36 Σαβίνι, 45 Αποστολόπουλος, 91 Κρέσιτς.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14:30 σήμερα το μεσημέρι θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο εκτελεστικός διευθυντής της, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x