Γενικά

Το προφίλ της Βασιλείας

Την ελβετική Βασιλεία θα αντιμετωπίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Λάρισα, αν καταφέρει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της KR Ρέικιαβικ και προκριθεί στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ελβετική ομάδα μετέχει, όπως και η ΑΕΛ, στον Β΄ προκριματικό και χθες επικράτησε εντός έδρας 3-0 της Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα. Η πόλη της Βασιλείας.

Την ελβετική Βασιλεία θα αντιμετωπίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Λάρισα, αν καταφέρει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της KR Ρέικιαβικ και προκριθεί στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ελβετική ομάδα μετέχει, όπως και η ΑΕΛ, στον Β΄ προκριματικό και χθες επικράτησε εντός έδρας 3-0 της Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα. Οι αγώνες ρεβάνς του Β΄ προκριματικού θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη (23/7), ενώ τα ματς του Γ΄ γύρου είναι προγραμματισμένα για τις 30/7 και 6/8. Σε περίπτωση που περάσει τους Ισλανδούς, η Λάρισα θα είναι γηπεδούχος στην πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία. Η πόλη της Βασιλείας.

Η Βασιλεία είναι από τους πλέον επιτυχημένους συλλόγους στην Ελβετία, έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα 12 φορές, όντας τρίτη στην εν λόγω κατάταξη.

Η πόλη της Βασιλείας

Η Βασιλεία είναι μετά τη Ζυρίχη και τη Γενεύη η τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Ελβετίας. Βρίσκεται σε ένα τριεθνές σημείο στα σύνορα της Ελβετίας με τη Γερμανία και τη Γαλλία. Αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο, ειδικά στους τομείς των χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Είναι επίσης η πρωτεύουσα του ημι-καντονίου Μπάζελ-Στατ. Η επίσημη γλώσσα είναι τα γερμανικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x